G4Media.ro

Administratorul unei societăţi de amenajare de spaţii verzi din Capitală, cercetat pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Administratorul unei societăţi de amenajare de spaţii verzi din Capitală, cercetat pentru evaziune cu un prejudiciu de 525.000 de lei

Administratorul unei societăţi comerciale având ca obiect prestarea de servicii de amenajare spaţii verzi este cercetat pentru o evaziune fiscală de 525.000 de lei, după ce ar fi omis să declare la organele fiscale operaţiuni şi venituri în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei, transmite Agerpres.

„Pe 28 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5 au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, informează un comunicat al DGPMB.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2014 – 2016, un bărbat, în calitate de administrator al unei firme, ar fi omis să evidenţieze în actele contabile şi ar fi omis să declare la organele fiscale operaţiunile efectuate şi veniturile realizate în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei, în urma desfăşurării unor relaţii comerciale cu 22 de societăţi.

În vederea probării activităţii infracţionale a bănuitului, marţi dimineaţă a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri relevante în cauză.

Cel în cauză a fost depistat şi condus la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

„Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală”, arată sursa citată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...