G4Media.ro

Administraţia Străzilor vrea să achiziţioneze un sistem de monitorizare a traficului rutier…

Sursa foto: G4Media.ro

Administraţia Străzilor vrea să achiziţioneze un sistem de monitorizare a traficului rutier din București prin recunoaşterea numerelor de înmatriculare

Administraţia Străzilor anunţă pe SICAP licitaţie în vederea achiziţionării unui sistem de monitorizare a traficului rutier de tip ANRP (Automatic Number Plate Recognition) pe căile de acces/ieşire în/din Capitală şi instalarea acestuia în Bucureşti în 19 intersecţii, relatează Agerpres.

Contractul vizează şi instalarea în dispeceratul autorităţii contractante a echipamentelor necesare pentru stocarea imaginilor video şi monitorizarea acestora.

Valoarea totală estimată a contractului este de 756.302 lei. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Operatorii economici vor face dovada că în ultimii 3 ani au furnizat produse similare, în valoare de minimum 756.302 lei fără TVA.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 12 decembrie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. urmeaza apoi sistemul bazat pe recunoasterea fetzei, si iata cum anul „1984” este dupa colt.

  • Esti pe teritoriu public. In plus ajuta la aplicarea si respectarea legii. Esti vreun bizon cumva?

  • si legea cum se aplica pana la camerele cu recunoastere de numar si mecla? sau nu se aplica?

  • @Mihai: toate restrangerile ale unor libertari au fost impachetate sclipitor in oferirea unei securitati mai mari.

   Ai grija ce-ti doresti…

 2. astia ori fac un stiudiu pentru englezi „cum nu se misca bucuresteanul in trafic”, ori nu mai au ce face cu banii. banuiesc ca nu vor sa il doneze politiei, dupa implementare.

 3. Nu se va intampla in timpul vietii noastre, semafoarele intelijente sunt pe teava de minim 15 ani, deci o sa dureze….

 4. @mihai, nu siguranta este scopul acestor camere. Ci taxarea cetatenilor. Infrastructura nu se creaza dar se investeste in sisteme de control. Fii realist baiatule !

 5. Primare ori esti usor influentabil ori esti prost din nastere ,in Bucuresti nu exista semafoare sincronizate ,marcaje rutiere ,avem gropi in carosabil ,vegetatia acopera semafoarele si indicatoarele etc si tu vrei sa cheltui aproape un milion pe o chestie care dupa o luna nu va mai functiona dar bani sau dus unde trebuie ,sa faci bine sa publici firma care va castiga contractul nu dealta dar sa stim si noi carui politician sau corupt dam bani , nu iti este rusine oameni nu au caldura si apa calda de aproape o luna si tie iti arde de supraveghere video in intersectii , credeam ca esti altfel dar esti la fel ca ceilalti de dinaintea ta adica niste hoti si excroci .

 6. pai sa autorizeze camerele celor care le au pe bord, si au rezolvat o cu investitii minime. Dar nu ia nimeni spaga!