G4Media.ro

Administrația Prezidențială din Republica Moldova: Observăm că imaginea șefei statului este utilizată…

Foto: Andrei Spînu alături de Maia Sandu / Facebook

Administrația Prezidențială din Republica Moldova: Observăm că imaginea șefei statului este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune, fraudă și escrocherie prin care sunt promovate produse farmaceutice sau servicii bancare

Instituția prezidențială din Republica Moldova a îndemnat cetățenii să fie vigilenți și precauți față de informațiile false care apar în spațiul public, însoțite de imaginea președintelui Maia Sandu, transmite Moldpres. Îndemnul a fost făcut în contextul atacurilor hibride cu care se confruntă țara în ultima perioadă.

„Observăm că imaginea șefei statului este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune, fraudă și escrocherie prin care sunt promovate produse farmaceutice sau servicii bancare. Astfel de informații false sunt distribuite tot mai des pe internet și promovează indivizi sau companii, iar conținutul mesajelor nu are nici o legătură cu activitatea și imaginea președintelui Maia Sandu”, se menționează într-un comunicat difuzat de instituția prezidențială.

În acest context, autoritățile atrag atenția cetățenilor asupra faptului că informațiile distribuite în spațiul public, însoțite de fotografii cu imaginea primelor persoane în stat, reprezintă un fals.
Instituția prezidențială condamnă aceste practici de dezinformare și îndemnă pe toți cetățenii să se informeze doar din surse sigure.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...