G4Media.ro

Acțiune a poliției și Gărzii de Mediu la Sintești. Au fost date…

Sursa foto: Garda de Mediu

Acțiune a poliției și Gărzii de Mediu la Sintești. Au fost date mai multe amenzi

Polițișții și comisarii Gărzii de Mediu au mers, joi, în localitatea Sintești, unde au făcut mai multe controale și au dat o serie de amenzi.

Comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov:

Astăzi 18 august a.c., în localitatea Sintești din județul Ilfov a fost desfășurată o acțiune cu forțe mărite, unde polițiștii structurilor operative de la economic, ordine publică, rutieră, acțiuni speciale și ai Poliției Orașului Popești Leordeni din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au participat împreună cu jandarmii din Ilfov și reprezentanții Gărzii de Mediu Ilfov și ai Gărzii Naționale de Mediu, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea și combaterea faptelor ce aduc atingere mediului înconjurător, a depistării persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive și identificarea transporturilor ilegale de deseuri, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și legalitatea înregistrării veniturilor de către agenții economici, dotati cu case de marcat, precum și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală ori contravențională.

În cadrul activităților au fost legitimate 112 persoane, verificate 75 de autovehicule și 17 societăți comerciale verificate.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 27 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totată de 9.625 lei, din care 10 sancțiuni contravenționale conform OUG nr.28/1999, 16 sancțiuni conform OUG 195/2002 și o sancțiune conform Legii nr.132/2017.

Polițiștii de la economic au confiscat și suma de 775 lei, iar polițiștii de la rutieră au reținut 2 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au aplicat un număr de 9 sancțiuni contravenționale de peste 440.000 lei, au emis 2 notificări în vederea suspendării activității și au dispus 5 măsuri complementare de suspendare a activității unor operatori economici, până la obținerea actelor de reglementare.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Dar șpagă direct la buzunar la domnu’ gardian cât s-a dat, mânca-v-aș?

    • Sa treaca si pe la Olga Vasilica prin parohie, ca in Craiova seara de seara miroase a combustibil ars.

  2. Amenzi ce vor ramane neplatite. De ce nu ii baga in puscarie pe cei care nu isi platesc amenzile?

  3. DOAR ATAT? Pai voi va duceți intr-o localitate unde aproape toți oamenii se ocupa cu „afaceri dubioase” și dați amenzi în valoare de 9000 de lei. Stați acasă dacă doar de atâta lucru sunteți în stare. I-ati anunțat dinainte ca veniti? PENIBILI!

  4. Politia este inalta, primatia este inexistenta. Aceasta localitate trebuie desfiintata efectiv

  5. Mda, ati mobilizat tot aparatul politienesc ca sa dati cateva amenzi care nu vor fi platite. Bravo.

  6. Avertizat primarul: după 3 afumari,desființăm zona!!!și pe voi,și garda de mediu!