G4Media.ro

Acoperişul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, smuls parţial de vânt /…

Acoperişul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, smuls parţial de vânt / Au fost avariate opt mașini

O parte din acoperişul clădirii în care se află Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a fost smulsă de vântul puternic, marţi, fiind avariate opt autoturisme parcate în apropiere. În contextul acestui incident şi al condiţiilor meteorologie nefavorabile, evenimentele care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, în cadrul Zilei porţilor deschise, vor fi reprogramate, relatează News.ro.

„Din cauza vântului puternic, acoperişul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost smuls, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 100 mp din acoperiş. În urma acestui incident, au fost avariate 8 autoturisme care erau staţionate în parcarea din spatele clădirii”, a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sergent major Roxana Botezatu.

Nu au fost persoane rănite în urma incidentului.

Zona afectată a fost împrejmuită, pentru a evita producerea altor incidente.

”Totodată, având în vedere faptul că siguranţa cetăţenilor este cea mai importantă şi din cauza condiţiilor meteorologice extreme, Ziua porţilor deschise, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 29.03.2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a fost anulată şi va fi replanificată”, a adăugat sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Jandarmeria loveşte în fenomenul infractional cu determinare, hotarâre, vitejie şi acoperişuri. „Băşinică dă-te-prins !”