G4Media.ro

Accident în Ialomița: 7 victime dintre care 3 copii / O persoană…

Sursa foto: ISU Ialomița

Accident în Ialomița: 7 victime dintre care 3 copii / O persoană a decedat / În două cazuri a fost nevoie de descarcerare

Luni dimineață, pompierii militari din Ialomița au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Cotorca, în care au fost implicate două autoturisme și șapte persoane.

La locul evenimentului au fost alocate imediat trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Buzău, un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

Sursa foto: ISU Ialomița

În urma impactului au rezultat șapte victime, trei copii și patru adulți. Cei trei copii, conștienți, cooperanți și neîncarcerați au fost monitorizați de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportați la diferite unități spitalicești. Doi dintre copii au fost transportați la Spitalul Municipal Urziceni, iar unul la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Două victime au fost găsite încarcerate, una inconștientă, iar cealaltă semiconștientă. Celelalte două persoane erau conștiente, cooperante și neîncarcerate. Victimele încarcerate au fost extrase   dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, relatează ISU Ialomița.

Pentru cea inconștientă deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate aceasta nu a răspuns fiind declarat decesul. Victima semiconștientă a fost monitorizată și evaluată, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Celelalte două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior o victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. condoleante