G4Media.ro

A fost aprins iluminatul festiv în centrul Iaşiului / Bugetul alocat de…

Sursa foto: Unsplash / Tessa Rampersad

A fost aprins iluminatul festiv în centrul Iaşiului / Bugetul alocat de primărie pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ un milion de lei

Iluminatul de Sărbători a fost aprins joi seară în centrul Iaşiului, unde au fost montate tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, brazi, dar şi diverse figurine, bugetul alocat de primărie pentru sărbătorile de iarnă ridicându-se la aproximativ un milion de lei, relatează News.ro.

Aprinderea iluminatului de sărbători a avut loc pe pietonalul Ştefan cel Mare, în prezenţa primarului Mihai Chirica, dar şi a câtorva sute de ieşeni.

Pe pietonal au fost montate două tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, în timp ce în Piaţa Unirii a fost pusă o plasă luminoasă.

Societatea Servicii Publice din subordinea primăriei ieşene a cumpărat peste 800 de brazi în ghivece, care sunt ornaţi şi amplasaţi în toate zonele oraşului. De asemenea, 14 brazi mari au fost decoraţi şi montaţi în principalele puncte ale oraşului.

Mii de figurine dar şi instalaţii electrice de iluminat festiv sunt montate de-a lungul principalelor artere din zona centrală.

Un târg de Crăciun cu zeci de căsuţe precum şi un parc de distracţii vor funcţiona pe tot parcursul acestei luni pe axa bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. I.C. Brătianu – Piaţa Unirii.

Potrivit primăriei ieşene, bugetul alocat pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ un milion de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Iasului…..dar cand nu e bani de romana, decat de stiri corecte, da dreapta….in rest succesuri