G4Media.ro

Un băiat de 11 ani din Marea Britanie a fost împușcat în…

Sursa foto: Pixabay

Un băiat de 11 ani din Marea Britanie a fost împușcat în cap cu o armă cu aer comprimat, în timp ce se cățăra pe un gard pentru a-și recupera mingea de fotbal

Un băiat din Regatul Unit a fost împușcat cu o armă cu aer comprimat în timp ce se cățăra pe un gard pentru a-și recupera mingea de fotbal, transmite BBC.

Băiatul de 11 ani se juca cu prietenii în grădina din spate a unei case de pe Roadtrain Avenue din Leyland, luni, când mingea a căzut peste un gard.

El a fost împușcat în cap în timp ce se cățăra peste gard, a declarat poliția din Lancashire.

El a fost dus la spitalul Alder Hey și a trebuit să fie operat la craniu, iar acum se recuperează.

Poliția a declarat că încearcă să identifice vinovatul.

Detectivul Paul Brown a declarat: „Acest incident a lăsat un băiat tânăr cu răni foarte importante și este un noroc că nu a fost rănit mai grav sau chiar ucis.

„Desfășurăm o serie de anchete pentru a încerca să identificăm persoana sau persoanele responsabile și aș face apel la oricine care a văzut ce s-a întâmplat, are imagini de pe camera de bord sau care are orice informație care ar putea ajuta ancheta noastră să ne contacteze.

„Sunt sigur că cineva din comunitatea locală știe cine este responsabil pentru ceea ce i s-a întâmplat acestui tânăr băiat și l-aș îndemna să vină să vorbească cu noi.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. plina lumea de maniaci