G4Media.ro

Începe la Iași cel mai mare festival studențesc din România / Vor…

Sursa foto: Unsplash

Începe la Iași cel mai mare festival studențesc din România / Vor fi concursuri, spectacole și petreceri în aer liber / Cântă Carla’s Dreams

La Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) începe de miercuri o nouă ediție a celui mai mare festival studențesc din România găzduit de o instituție de învățământ superior, anunță Ziarul de Iași.

În cadrul Zilelor Campusului „Tudor Vladimirescu” vor fi organizate jocuri în aer liber, zeci de concursuri cu premii, cursuri de capoeira, cursuri de autoapărare, spectacole de teatru în aer liber și petreceri tematice.

Începerea ediției include și evenimentul obișnuit, intitulat ,,Cross TUIASI”, în cadrul căruia sute de studenți și cadre didactice participă la o cursă pe un traseu stabilit printre căminele campusului. Scopul principal este de a încuraja mișcarea și un stil de viață sănătos, însă cei care aleargă în cele mai creative costume vor putea câștiga unul din multele premii oferite de sponsorii și partenerii universității la finalul evenimentului.

Printre activitățile programate pentru joi în campus se înscrie și un spectacol de teatru în aer liber, prezentat de artiștii de la Ateneul Național din Iași, dar și cursuri de capoeira.

Joi, la ora 20:00, Gașca Chitară Grozăvești va urca pe scena special amenajată, iar la ora 21:00 va fi rândul trupei „Carla’s Dreams” să-i încânte pe studenți.

Vineri, 24 mai, festivalul va continua cu două petreceri tematice. „Flashback Party” va fi destinat profesorilor și absolvenților universității, cu tema „Back to the ’80s în atmosfera retro ,,Tudorului”, începând cu ora 21:00. De asemenea, va avea loc și Neon Madness Party – Colorful Campus, în parteneriat cu „Sesiunea de Noapte”, cea mai mare petrecere studențească în aer liber, începând cu ora 23:00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...