G4Media.ro

Salvamont Maramureș a recuperat un cetățean ucrainean care a stat trei zile…

sursa foto: Maramures

Salvamont Maramureș a recuperat un cetățean ucrainean care a stat trei zile pe munte / Bărbatul acuza problema medicale grave

Un cetăţean ucrainean, cu probleme cardiace, a fost găsit de salvatorii montani maramureşeni, sâmbătă seara, după ce a anunţat că are nevoie de ajutor de urgenţă deoarece este epuizat fizic şi nu se poate deplasa, fiind de mai bine de trei zile pe munte, informează Agerpres.

Potrivit Salvamont Maramureş, a fost primită o sesizare de intervenţie de urgenţă pentru un cetăţean ucrainean care acuza probleme medicale grave. Deoarece bărbatul nu putea fi localizat, având telefonul descărcat, salvamontiştii au pornit într-o acţiune de căutare-salvare în Munţii Maramureşului, aproape de graniţa cu Ucraina.

O echipă a Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei a însoţit salvamontiştii.

„Cetăţeanul ucrainean a fost găsit. Are probleme cardiace (fiind sub tratament), este epuizat fizic, acesta spunând că se află de mai bine de 3 zile şi 3 nopţi prin munţi şi nu se poate deplasa. Salvatorii montani îl vor coborî până la baza muntelui, unde va veni în sprijin şi echipajul medical care îl va prelua şi îl va transporta la unitatea medicală cea mai apropiată”, au transmis cei de la Salvamont Maramureş.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...