G4Media.ro

VIDEO Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel au făcut…

Surda foto: Captura video

VIDEO Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel au făcut show la Cluj, în cadrul Sports Festival

Ce-a de 7-a ediţie a Sports Festival a adus împreună, sâmbătă, legendele tenisului mondial Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel, într-un meci de dublu care i-a încântat pe spectatori, relatează Agerpres.

„Seară plină de magie la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a cincea ediţii Sports Festival, cu Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel. Cei patru jucători de tenis legendari au făcut un show memorabil în cadrul demonstrativului de tenis organizat în BTarena. Meciul-spectacol s-a jucat cu casa închisă. Peste 8.500 de spectatori s-au bucurat de un joc de tenis presărat cu multe glume şi scheme făcute de jucătorii care au arătat că sportul este spectacol. Evenimentul a început cu un show impresionant de lasere şi s-a încheiat cu artificii şi surprize pentru cele două jucătoare. Fiecare a primit câte un trofeu din flori cu numărul 1, o referinţă la cel primit de Simona Halep în 2017, la Beijing, Graff pentru cea mai bună jucătoare all-time, iar Simona, pentru jucătoarea care are primul loc în sufletele românilor”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

„Publicul de aici mi-a spus în trecut că mă va susţine mereu. Aşa a făcut şi astăzi. Vreau să vă mulţumesc din suflet. Mereu am avut parte de o primire aparte la Cluj. Astăzi sunt aici, bucuroasă să fiu din nou prezentă pe un teren de tenis, prezentă aici pentru a simţi iubirea care mi-a lipsit în aceşti doi ani”, a declarat Simona Halep.

Steffi Graf a mulţumit şi ea publicului, iar Andre Agassi a vorbit despre cât de încântat a fost de prima zi petrecută în România, pe terenul de joc, alături de fanii tenisului de aici. Cei doi se află pentru prima oară în România.

„Este o bucurie să fiu aici, să joc, să împărtăşesc cu voi şi cu prieteni dragi această seară. A fost o onoare pentru noi să fim aici. Am vrea să nu mai plecăm niciodată!”, a spus Andre Agassi.

Meciul a fost arbitrat de fosta jucătoare Raluca Olaru, iar înainte de dublul mixt anunţat a avut loc un dublu masculin. Marele campion Andre Agassi a făcut echipă cu prietenul său Justin Gimelstob, iar Andrei Pavel, cu Horia Tecău, invitaţii surpriză ai serii.

„Sports Festival continuă duminică cu iniţiere şi multe competiţii. Ultima zi a celui mai mare eveniment multi-sport din România va începe cu Crosul Supereroilor. Participanţii vor avea din nou şansa de a-şi încerca forţele într-un cadru organizat, dar şi de a susţine o cauză nobilă: renovarea secţiei de Neonatologie a Maternităţii Stanca din Cluj-Napoca prin campania „Spitale Publice din Bani Privaţi” (Fundaţia Metropolis). Vor fi organizate 4 probe: 10K Open feminin/masculin, 5K Open feminin/masculin şi Family 5 km şi 2 km. Startul se va da de pe pista de alergare a Cluj Arena. Mai multe vedete vin la Cluj să alerge şi să susţină cauza umanitară: Georgiana Vlădescu, Andra Ghiţă, Andra Pîrvan, Giulia Huidu-Anghelescu, Vlad Huidu, Mikael Huidu, Ioana State, Sebastian Dobrincu, Andrei Niculae, Claudia Cîrjan, Bianca Giurcanu, Alex Ţicrea, Sandra Bendre, Ioana Grama, Cipri Pop, Elena Adegbuyi, Patrick Adegbuyi, Benny Adegbuyi, Vlad Burghelea”, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează