G4Media.ro

Regii romilor din Sibiu, verificați de Garda de Mediu pentru că topeau…

Sursa foto: Captură video / Turnul Sfatului

Regii romilor din Sibiu, verificați de Garda de Mediu pentru că topeau plumb în curte / „Am ars unele lucruri vechi”

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de Mediu, iar în urma perchezițiilor a fost dată o amendă în valoare de 25.000 de lei și a fost înaintată o sesizare penală, potrivit celor de la Garda de Mediu, relatează Turnul Sfatului.

În timpul controlului, au fost verificate două amplasamente din municipiul Sibiu. Într-unul din acestea a fost identificată o instalaţie artizanală improvizată, alimentată cu combustibil solid (lemn) şi cu aport de gaz metan, destinată topirii metalelor. De asemenea, au fost găsite cantităţi importante de deşeuri din plumb şi produse finite din plumb (lingouri de plumb).

„Eu nu știu nimic de nicio sesizare penală. Eu știu doar de o amendă de 5.000 de lei, pe care o am în față. Noi am făcut curățenie prin curte și s-au ars unele lucruri vechi. Dânșii spun că nu aveam voie să facem treaba asta, pentru că poluăm mediul”, a spus Daniel Cioabă pentru Turnul Sfatului.

El mai spune că va plăti amenda primită. „Ce să facem, ne supunem țării în care trăim, nu?”, a încheiat Daniel Cioabă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. ” Haia erau halchimistii la maria sa…Mestereau o coroana da plumb care dupe aia, prin farmece si descantece traditionale o transformau in una de haur…Sa ne traiesti maria ta ! „

  2. Inainte aveau un rege si un imparat.
    Regele a murit si fii, frati buni, ca sa nu se certe s-au autointitulat amandoi rege. Asa ca acum etnia are doi regi in Romania!

    In Romania avem un presedinte (nume de code The Traveler), apoi pe Majestatea Sa custodele coroanei, apoi un Principe Radu, inca un Pricipe Nicolae (renegat de Casa Regala), un Print Paul al Romaniei, doi regi, cred ca si un imparat… te doare capul!

  3. Familia regala din Sibiu polueaza cam mult. Si asta cu plumbul si gunoaiele arse, si cu avioane private…

  4. Dar pe la alte localități mai există Gardă de Mediu?

  5. poate ar fi bine sa verifice toate comunitatile ca multi ard gunoi si cabluri furate de nu poti sa mai respiri in orase