G4Media.ro

Apple se pregătește să vândă căștile Vision Pro în afara SUA, potrivit…

Photo by JUSTIN SULLIVAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Apple se pregătește să vândă căștile Vision Pro în afara SUA, potrivit Bloomberg News

Apple se pregătește să vândă căștile sale de realitate mixtă Vision Pro în afara Statelor Unite, a relatat luni Bloomberg News, în încercarea de a revigora cererea pentru cel mai scump pariu al său din ultimii ani, scrie Reuters.

Compania americană a trimis sute de angajați din magazinele sale internaționale la sediul central din Cupertino, California, și a început să îi instruiască pe aceștia cu privire la modul în care să le prezinte clienților căștile de 3.499 de dolari, a precizat Bloomberg, citând persoane care au cunoștință despre acest lucru.

Apple intenționează să aducă Vision Pro pe piețele internaționale după Worldwide Developers Conference (WWDC), programată să aibă loc între 10 și 14 iunie.

Pregătirea lucrătorilor, care durează până la patru zile, din Germania, Franța, Australia, Japonia, Coreea de Sud, Singapore și China, sugerează că acestea vor fi unele dintre primele piețe internaționale pentru acest dispozitiv.

Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

Căștile Vision Pro au fost prezentate în luna iunie a anului trecut și au ajuns pe rafturile din SUA începând cu 2 februarie. Lansarea căștilor pe piețele internaționale ar putea ajuta Apple să atragă clienți într-un moment în care vânzările celui mai popular produs al său, iPhone, încetinesc.

După entuziasmul inițial pentru Vision Pro, care are un preț ridicat, cererea a încetinit, potrivit analiștilor.

În luna martie, directorul general al Apple, Tim Cook, a fost citat de către televiziunea chineză de stat CCTV Finance spunând că Vision Pro de la Apple va ajunge pe piața din China continentală în acest an și că firma va continua să intensifice investițiile în cercetare și dezvoltare în China.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Un moment foarte potrivit. Cine nu vrea să umble la 40 de grade cu borcanul de la Apple pe cap?