G4Media.ro

George Simion, lansare oficială a candidaturii sale pentru alegerile prezidențiale: Vin cu…

sursa foto: Captura video

George Simion, lansare oficială a candidaturii sale pentru alegerile prezidențiale: Vin cu soluția împroprietăririi românilor. 1 milion de apartamente la prețuri accesibile. Nu facem alianță cu PSD și PNL. Cei care n-ați dat bir cu fugiții, care ați venit azi aici, nu veți rămâne nerecompensați

Liderul formațiunii extremiste AUR, George Simion, și-a lansat oficial sâmbătă seara candidatura la alegerile prezidențiale, în cadrul unui eveniment fastuos organizat la Arenele Romane, în București, unde au participat câteva sute de membri de partid. Simion a fost ovaționat și aplaudat, iar la schimb el le-a promis celor care au rămas loiali și n-au dat bir cu fugiții că vor fi „recompensați cum se cuvine”.

„Vă mulțumesc pentru că prin munca voastră am reușit să ieșim neînfrânți din prima bătălie a anului 2024. Nu ne-au înfrânt și noi vom câștiga războiul. Mulțumesc că n-ați dat bir cu fugiții și să știți că sacrificiile pe care le-ați făcut, inclusiv faptul că ați venit astăzi aici, nu vor rămâne nerecompensate. În bătălia finală, voi sunteți cei care ați făcut diferența prin toate orele pe care le-ați acordat acestui proiect (…)”, le-a transmis Simion colegilor din AUR.

Simion a reamintit că formațiunea sa extremistă trimite 6 reprezentanți în Parlamentul European și a dat asigurări că AUR nu va acorda „niciun vot Ursulei von der Leyen” pentru președinția Comisiei Europene. „Nu votăm un cancelar globalist și măsurile lor care pun în pericol poporul și valorile noastre”, a mai adăugat Simion.

El a avertizat că „toate orătăniile din ghena iadului” vor încerca acum să împiedice turul doi al alegerilor prezidențiale, de teama că poate câștiga alegerile.

„La următoarele alegeri trebuie să ne asigurăm că vom opri frauda, pentru că generalul negru Coldea a pierdut, nu mai este, dar statul paralel există și o să ne luptăm în continuare cu el”, a comentat Simion, felicitându-i pe reprezentanții AUR care au câștigat mandate la primării, în consilii locale și consilii județene.

„Am onoarea să fiu eu cel pe care l-ați ales să vă reprezinte în această bătălie, mă înclin în fața voastră și mă înclin în fața viitorilor primari și consilieri locali ai AUR care au dus o luptă nedreaptă. Când ajung președinte mă voi asigura că alegerea primarilor se va face în două tururi de scrutin așa cum e drept să se întâmple”, a spus Simion.

Acesta a mai promis că AUR nu va face nicio alianță cu PSD sau PNL și că „mandatul său e imperativ” în sensul acesta. „AUR face alianțe doar cu românii”, le-a transmis el colegilor de partid, cerându-le să voteze în forurile administrative locale doar „ce este în interesul românilor”.

În privința programului său din campania pentru prezidențiale, Simion a spus că vine cu „soluția împroprietăririi românilor”, respectiv cu un proiect „de construcție a unui milion de locuințe la prețuri accesibile”. „Vor spune unii că, vai, nu e posibil. Ba e posibil, prin mult, mult efort și noi știm să depunem efort și să fim harnici. De asta sunt singurul președinte de partid care a ținut să iasă în față să își asume candidatura la președinția țării. Ceilalți merg pe la ambasade și sunt leneși”, a comentat Simion.

Liderul AUR a relansat acuzații la adresa țărilor occidentale, afirmând că acestea „ne pun președintele României prin ambasade” și a spus că după ce va ajunge el președintele țării lucrurile se vor schimba. „Am auzit că președintele e ales pe undeva peste ocean, de la ambasade. E timpul să fie și cum vrem noi, nu cum vor alții. I-am văzut pe unii cum se fac slugi pe la ambasade. Simion vrea să fie președintele românilor și atât. Dacă vor ambasadorii să vorbim, sunt bineveniți, dar nu la ambasadele lor, ci la birourile noastre. Sunt bineveniți cu o excepție, ambasadorul Austriei. Sute de ani am fost exploatați cu rândul, în timp ce bunicii lor luau lecții de vals, bunicii noștri arau pământul cu plugul. Austria să renunțe la aerele imperiale. Când voi ajunge președinte, toate companiile austriece din România vor fi controlate corespunzător, până la momentul intrării noastre în Schengen. E timpul ca președintele României să fie ales la București. E timpul să nu mai fim tratați ca o colonie de mâna a doua (…) Vom avea maxim 300 parlamentari și maxim 12 ministere pentru că statul trebuie să lucreze pentru voi, nu pentru ei. (…) România nu trebuie să intre în război și mai ales în războiul care nu este al nostru”, a mai comentat Simion.

Reamintim, Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Un cocalar agramat șef de galerie de fotbal n-are loc dacat în pârnaie.

 2. Hai bahtalo faraoane cu milionul ala de apartamente.

 3. Io votez Șimion, pe mine m-a convins. Da doar daca o pune premier pe Șoșoaca.

 4. Oare cat timp ia sa construiesti un milion de apartamente? Asta presupunand ca Simion ar avea fondurile necesare finantarii – probabil ca banii vin din Rusia, in conditii avantajoase, nerambursabili.
  Simpresupunad de asemenea ca se gaseste forta de munca necesara, ca romanul mai degraba sta la o sueta la bodega sau la pacanele decat sa munceasca, plus numarul mare de pensionari inca cu putere de munca (nu vb de pensiile speciale, ci de aia care la 50-55 de ani isi scot certificate medicale si raman acasa)

  • Nu le construieste, le rechizitioneaza de la neprieteni.

  • Financiar vorbind, e tot bugetul de investitii al statului roman pe 7-8 ani.
   Toata piata privata fin Romania a construit undeva la 60-70.000 de locuinte in 2022. Iti dai seama cat de aberanta e minciuna cu un milion de locuinte. construite de statul roman.

   Dar, pentru votantii AUR ce mai conteaza inca o minciuna gogonata in plus. Par, de departe cei mai naivi votanti, ca sa ma exprim frumos.

  • sunt condtruite deja. are mai mult de 1 milion(unii zic 50 mil) – in china

 5. Un huligan ……mizerie umana

 6. Golanu’ ăsta are pitici pe creier !
  Ce are ăsta în cap, dacă ar avea un câine ar turba.

 7. draga redactie, probabil ai mai fost intrebata, Nu cumva si presa are marea ei parte de vina ca se intampla ce se intampla, acum? La orice partz sau urlet al sosokarilor simionati dati buzna sa filmati, acum cand o mana de oameni (*vreo 2000) protesteaza in Bucuresti pentru renumarare voturi nu vedeti, nu auziti, oare numarati banii primiti de la buget, asa pare! nici o televiziune nimic de 3 zile de cand suntem acolo, poate veniti azi, oare?

 8. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣😍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍😍🥴🥴🤣🤣🤣🤣🤣