G4Media.ro

Aproape o treime din timișorenii consultați de medici, într-o campanie, în mall,…

Sursa foto: Opinia Timișoarei

Aproape o treime din timișorenii consultați de medici, într-o campanie, în mall, descoperiți cu astm și bronhopneumonii cronice / Campanie de spirometrii gratuite, de Ziua Internațională a Astmului

350 de oameni au fost testați pentru a li se controla capacitatea pulmonară, în cadrul unei campanii de realizare de spirometrii gratuite, organizată de Spitalul Victor Babeș din Timișoara, în acest weekend.

Dintre aceștia, la proape 100 s-au descoperit probleme de sănătate, iar medicii le-au recomandat investigații suplimentare, anunță Opinia Timișoarei.

„Ne-am bucurat de o adresabilitate ridicată. Au venit părinți cu copii care au solicitat să fie investigați micuții. De altfel, în cazul unora dintre copii existau deja suspiciuni de astm. Le-am recomandat să se îndrepte spre pediatrie pentru investigații suplimentare”, a spus dr. Noemi Suppini, coordonator Laborator Explorări Funcționale – Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara.

Campania s-a derulat timp de două zile, iar în acest interval, 8 medici și 4 studenți au făcut spirometrii oamenilor prezenți în cel mai mare mall din Timișoara.

Campania de spirometrii gratuite a fost organizată pentru a marca Ziua Internațională a Astmului.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. normal, din moment ce exista acolo fabrica de cauciucuri in interiorul orasului, probabil ceva nemaiintilnit altundeva in lume.