G4Media.ro

Ciucă, despre racolările de primari liberali de către PSD: Este o chestiune…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, despre racolările de primari liberali de către PSD: Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, despre racolările de primari liberali de către PSD, că este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, iar ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm. Ciucă a mai spus că primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini, relatează News.ro.

„Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, despre racolările de primari liberali de către PSD.

Liderul PNL a precizat că „primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini”.

„Sunt convins că primarii Partidului National Liberal care cu adevărat cred în valorile liberale vor rămâne şi vor fi alături de noi”, a spus Nicolae Ciucă.

Despre o înţelegere între partide privind aceste racolări, Ciucă a răspuns: „Când au funcţionat înţelegerile acestea între partide?”

Chiar miercuri, doi primari ai PNL Olt au trecut la PSD, alături de preşedintele PNL Slatina Florin Homorean, preşedintele PNL Piatra-Olt, Miruna Vulcănescu, şi mai mulţi consilieri locali şi judeţeni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. E din ce în ce mai penibil acest Ciucă.

  2. Aia canta si voi dansati. Si mai si rad de voi. Penibililor.