G4Media.ro

Sfaturi pentru examenul de Matematică la Bacalaureat, de la profesoara Florentina Pavăl:…

Sursa foto: Pixabay

Sfaturi pentru examenul de Matematică la Bacalaureat, de la profesoara Florentina Pavăl: Dacă nu ai nicio idee care să te ajute la rezolvarea vreunei probleme, scrie relațiile sau formulele ce au legătură cu subiectul, se poate puncta

Formulele sau relațiile matematice pot fi punctate dacă sunt scrise pe foaia de examen, în cazul în care elevul nu știe să rezolve o problemă, dar își aduce aminte de o parte din teorie, spune profesoara Florentina Pavăl într-un ghid cu sfaturi pentru proba la Matematică de la Bacalaureat 2023, realizat pentru Edupedu.ro.

Aceasta trece în revistă 15 indicații pentru candidații la BAC care vor susține marți, 27 iunie, proba obligatorie a profilului.

„Ai încredere în tine și în cunoștințele acumulate de-a lungul anilor, subiectul pe care-l vei avea la examenul de Bacalaureat este de dificultate medie”, le scrie profesoara elevilor.

„Atenție la temele nou introduse în programa de bacalaureat de anul acesta: “Inele”, “Corpuri”, “Polinoame”, “Aplicații ale integralei definite: arii, volume și sume Riemann”!”, mai scrie profesoara în ghid, redat integral mai jos în articol.

Citește pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Mda. Sa ia puncte pe formule pe care analfabetul functional nu stie cum sa le foloseasca. Uite de ce-si merita soarta profesorii…