G4Media.ro

Ministrul rus al Apărării cere expedierea rapidă a echipamentelor militare către liniile…

Sursa foto: Olga MALTSEVA / AFP

Ministrul rus al Apărării cere expedierea rapidă a echipamentelor militare către liniile de front din Ucraina

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a făcut apel la expedierea rapidă a echipamentelor militare către liniile de front din Ucraina, într-o înregistrare video postată joi de serviciul de presă al ministerului, relatează CNN.

„Inamicul a încercat să avanseze astăzi. Numai în două ore ale primei bătălii, trupele rusești au distrus 30 de tancuri și 10 IFV-uri. În două ore de luptă, încă de dimineață. Deci este nevoie de acest echipament, să ne grăbim”, a declarat Șoigu, referindu-se la afirmația sa anterioară potrivit căreia forțele ruse au respins patru atacuri în timpul nopții în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei.

Șoigu a făcut această solicitare în timpul unei vizite la trupele din Districtul Militar de Vest al Rusiei, unde a inspectat pregătirea echipamentelor și armelor pentru expediere în arsenalele și bazele de depozitare, potrivit comunicatului postat de minister.

„Șoigu a ordonat ca restricțiile de timp pentru acceptarea vehiculelor de la întreprinderi să fie reduse și ca acestea să fie pregătite pentru a fi transferate către unitățile Forțelor Armate ale Rusiei în cel mai scurt timp posibil”, potrivit comunicatului.

„Șoigu a atras o atenție deosebită asupra pregătirii de calitate și expedierii la timp a munițiilor și rachetelor către unitățile implicate în operațiunea militară specială și, de asemenea, aflate în pregătire de luptă ca parte a antrenamentului de luptă”, a adăugat comunicatul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. I-am spart pe ucrainieni, faceti rost repede de niste arme ca daca-i mai nenorocim un pic ne omoara astia pe toti!