G4Media.ro

CFR Cluj merge în Conference League, după victoria cu 1-0 în barajul…

sursa foto: Facebook/ CFR Cluj

CFR Cluj merge în Conference League, după victoria cu 1-0 în barajul cu FC U Craiova

CFR Cluj s-a calificat în Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, joi seara, pe teren propriu, într-un baraj al Superligii pentru ultimul loc din cupele europene, transmite Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul croat Denis Kolinger (97), cu capul, din centrarea lui Claudiu Petrila.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a încheiat meciul cu doi oameni mai puţin. Mijlocaşul argentinian Juan Bauza a primit uşor al doilea cartonaş galben (68), pentru un fault de joc, la marginea propriului careu. Fundaşul belgian Jeremy Huyghebaert a fost eliminat direct (105+1) după o intrare dură la Daniel Bîrligea, cartonaşul roşu fiind arătat după vizionarea reluărilor video.

FC U Craiova a ratat o ocazie mare la 0-0, când era în zece, portarul Simone Scuffet apărând şutul lui Aurelian Chiţu.

La finalul timpului regulamentar (90+1), CFR a ratat două ocazii mari de gol, şutul lui Bîrligea fiind apărat de portarul Ionuţ Gurău, după care Radu Negru l-a blocat pe Anton Maglica.

Preparatorul fizic Dumitru Vasilică (FC U Craiova) a fost eliminat (107) pentru proteste, iar în drumul său spre vestiare a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

În min. 113, jucătorii oaspeţi s-au strâns la marginea terenului într-o încercare de protest sau de a se retrage de pe teren, dar după două minute jocul s-a reluat.

FC U Craiova a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, vinerea trecută, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în primul baraj din Superliga de fotbal pentru Europa Conference League, în care scorul a fost egal, 3-3, după cele 90 de minute regulamentare, dar şi după prelungiri. FC U Craiova şi FC Voluntari au jucat acest baraj pentru Europa Conference League deoarece au ocupat primele două locuri în play-out.

În al doilea baraj şi ultimul pentru Europa Conference League, FC U Craiova a întâlnit ocupanta locului trei din play-off, CFR Cluj.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...