G4Media.ro

„Donald Trump m-a violat” – mărturia unei foste jurnaliste la tribunalul federal…

Photo by Seth WENIG / POOL / AFP

„Donald Trump m-a violat” – mărturia unei foste jurnaliste la tribunalul federal din Manhattan

O scriitoare l-a acuzat miercuri pe fostul președinte american Donald Trump că a violat-o în urmă cu aproape 30 de ani, într-un proces civil intentat la New York, scrie agenția Reuters, citată de boursorama.com.

„Sunt aici pentru că Donald Trump m-a violat, iar când am scris despre (viol), el a mințit și a spus că nu s-a întâmplat niciodată”, a declarat E. Jean Carroll la tribunalul federal din Manhattan. „A mințit și mi-a distrus reputația, iar eu sunt aici pentru a încerca să-mi refac viața”.

E. Jean Carroll, o fostă editorialistă a revistei Elle, în vârstă de 79 de ani, cere despăgubiri de la Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, candidat la nominalizarea Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Procesul ei se referă la o presupusă întâlnire într-o cabină de probă a unor mari magazine din New York, la sfârșitul anului 1995 sau începutul anului 1996, când E. Jean Carroll a spus că Donald Trump era un „bun prieten” de-al ei. Jean Carroll susține că Donald Trump a violat-o înainte de a reuși să fugă.

Potrivit fostei jurnaliste, Donald Trump i-a afectat reputația atunci când a calificat afirmația ei drept o farsă, o minciună și „o escrocherie completă” pe rețeaua sa de socializare Truth Social, adăugând că E. Jean Carroll nu era „genul lui” și că a făcut aceste acuzații doar pentru a-și vinde memoriile.

Fostul președinte american nu asistă la proces, care a început marți, așa cum este dreptul său. El urmează să participe joi la un miting în New Hampshire și este puțin probabil să depună mărturie.

Donald Trump a continuat miercuri să ironizeze acuzațiile aduse de E. Jean Carroll pe rețeaua sa de socializare, calificându-l pe avocatul fostei jurnaliste drept un „agent politic” și afirmația de viol drept „o înșelătorie inventată”.

„Aceasta este o poveste frauduloasă și falsă. Vânătoare de vrăjitoare!”, a scris el pe Truth Social.

Judecătorul districtual Lewis Kaplan l-a avertizat pe fostul președinte că va fi urmărit penal dacă va continua să discute despre acest caz.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ar trebui să știi că Trump e doar un ratat care a moștenit banii de la tatăl său, nu e un zeu, așa că nu te mai închina la el.

  2. Nu a vrut… e nevinovat. A pus si el mana sa vada daca sunt reali!!! In rest, nu a vrut. E baiat bun Donald.