G4Media.ro

Testele de antrenament pentru elevii care vor da Evaluarea Națională și examenul…

Sursa foto: Pexels

Testele de antrenament pentru elevii care vor da Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat 2023 nu vor mai fi publicate, spune șeful instituției care face subiectele de examen: „Pot fi folosite cele din anii anteriori”

În anul școlar 2022-2023, nu o să mai fie publicate teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a, cei care urmează să susțină Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat 2023, după cum a declarat, pentru Edupedu.ro, Marian Șuță, director general al Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație: „Nu, cum s-a anunțat, nu vor mai fi (publicate – n. red.)”.

Marian Șuță a precizat că pot fi folosite testele de antrenament din anii anteriori: „Nu, cum s-a anunțat, nu vor mai fi (publicate – n. red.), dar pot fi folosite cele din anii anteriori”.

Amintim că secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Sorin Ion, a declarat în octombrie 2022 că Ministerul Educației analizează dacă să mai publice sau nu seturi de teste de antrenament pentru examenele naționale.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...