G4Media.ro

Testele de antrenament pentru elevii care vor da Evaluarea Națională și examenul…

Sursa foto: Pexels

Testele de antrenament pentru elevii care vor da Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat 2023 nu vor mai fi publicate, spune șeful instituției care face subiectele de examen: „Pot fi folosite cele din anii anteriori”

În anul școlar 2022-2023, nu o să mai fie publicate teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a, cei care urmează să susțină Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat 2023, după cum a declarat, pentru Edupedu.ro, Marian Șuță, director general al Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație: „Nu, cum s-a anunțat, nu vor mai fi (publicate – n. red.)”.

Marian Șuță a precizat că pot fi folosite testele de antrenament din anii anteriori: „Nu, cum s-a anunțat, nu vor mai fi (publicate – n. red.), dar pot fi folosite cele din anii anteriori”.

Amintim că secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Sorin Ion, a declarat în octombrie 2022 că Ministerul Educației analizează dacă să mai publice sau nu seturi de teste de antrenament pentru examenele naționale.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...