G4Media.ro

Intervenţie a ASPA pentru capturarea a doi câini de talie mare, ciobănesc…

Sursa foto: Facebook / ASPA București

Intervenţie a ASPA pentru capturarea a doi câini de talie mare, ciobănesc caucazian, din apropierea Bulevardului Iuliu Maniu / A fost anunţată Poliţia  

Angajaţii ASPA au intervenit, duminică, pentru capturarea a doi câini de talie mare, ciobănesc caucazian, din apropierea Bulevardului Iuliu Maniu. Cel mai probabil animalele au fost abandonate, fiind anunţată Poliţia, informează News.ro.

”Am fost sesizaţi în legătură cu prezenţa a doi câini de talie mare, potenţial periculoşi, din rasa ciobănesc caucazian, în apropierea bulevardului Iuliu Maniu din Sectorul 6. Cel mai probabil, aceşti câini au fost abandonaţi în zona respectivă, întrucât sunt nemicrocipaţi, nu au fost revendicaţi până în prezent, iar locuitorii din zonă nu i-au recunoscut ca aparţinând unui vecin”, au transmis, duminică, oficialii ASPA.

Aceştia au precizat că cei din echipa de intervenţii care au capturat cei doi câini, i-au transportat la adăpostul ASPA Bragadiru, şi au contactat celelalte autorităţi cu responsabilităţi în protecţia animalelor pentru a găsi deţinătorul câinilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...