G4Media.ro

Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru…

Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai

Ne-am lansat în martie 2018 cu ajutorul vostru. Tot grație contribuțiilor cititorilor am reușit să impunem G4Media.ro ca site independent pe piața presei quality. Contăm mai departe pe susținerea voastră pentru a continua la fel cum v-am obișnuit, cu informații exclusive, analize și anchete de calitate.

Redirecţionarea unui procent din impozitul pe venit este o formă importantă de sprijin pentru noi. Am contat pe ei în 2018, în 2019, 2020, 2021, 2022 și 2023 când ați redirecționat 3,5% din impozitul de venit către G4Media.ro. Cu acești bani am putut plăti mai mulți colaboratori, care au realizat mai multe anchete și articole de calitate pentru G4Media.ro.

Ne-am dezvoltat și diversificat conținutul inclusiv cu ajutorul acestor resurse.

Și anul acesta procentul a rămas de 3,5 % pentru ONG-uri de tipul Asociației G4Media.

Declarația se depune anul acesta până la data de 25 Mai de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro.

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 3,5% %, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

  1. Descarcă aici formularul gata completat cu datele Asociației
  2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Group 4 Media Freedom & Democracy sunt deja completate
  3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2023.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy este o organizaţie non-profit cu sediul în București. Scopul Asociaţiei este îmbunătăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 38512687

Vă mulţumim!

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...