G4Media.ro

Proiect pentru creșterea pensiilor speciale ale funcționarilor parlamentari, pe ordinea de zi…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Proiect pentru creșterea pensiilor speciale ale funcționarilor parlamentari, pe ordinea de zi a Comisiei de administrație a Camerei Deputaților, anunță deputatul USR Alin Apostol

Deputatul USR Alin Apostol anunță că, miercuri, pe ordinea de zi a Comisiei de administrație a Camerei Deputaților, se află un proiect pentru creșterea pensiilor speciale ale funcționarilor parlamentari, inițiat de foștii parlamentari Florin Iordache, Eugen Nicolicea.

„Cu dedicație de la PSD pentru funcționarii publici parlamentari – mărirea Pensiilor Speciale. Mâine avem pe ordinea de zi a Comisiei de Administrație un proiect legislativ. Un nou set de privilegii ale «Specialului» și accesul la …ați ghicit mărirea «pensiilor speciale». În mod concret, parlamentarii PSD doresc ca pensiile speciale ale funcționarilor publici parlamentari să se ajusteze cu măririle salariilor funcționarilor publici parlamentari. Această propunere SPECIALĂ este acum în vigoare doar pentru magistrați. Proiectul este inițiat de un trio celebru: Iordache, Nicolicea și Șerban Nicolae. Putem spune că spiritul lor încă dăinuie.

Motivația ambalată cu multă ipocrizie – este o măsură legislativă de compensare a limitărilor pe care acești funcționari trebuie să le îndure din cauza incompatibilitităților și interdicțiilor impuse de lege. Și, cum obrazul PSD-ist e gros, nu putea lipsi nici sintagma «pentru eliminarea discriminărilor»”, a scris Alin Apostol pe pagina sa de Facebook.

Articolul care prevede creșterea pensiilor funcționarilor parlamentari:

Proiectul poate fi consultat aici.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

  1. Ha ha haaaa ha ha ha haaaa 🤣

    • HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA !
      FARA NUMAR ! FARA NUMAR !

      LEGI ONEROASE PENTRU VENALI !

    • FUNCTIONARII PARLAMENTARI AU PENSII SPECIALE ?
      PANA SI SOFERII LOR AU !

      SI SE DUBLEAZA ANUAL !

  2. Asta-i o știre !!!

    • USR o să fie credibil când europarlamentarii lor vor renunța la pensiile speciale. Până atunci să tacă! USR e un partid de farisei și oportuniști!

    • Au renuntat cr@tinule.

    • Și dacă e vrăjeală? În ultima vreme, ca să atraga atenția, usr arunca petarde.

    • @ Ionuț – Pai vezi bre postacule ionut ca europarlamentarii isi iau salariile si pensiile din bugetul Parlamentului European.

  3. Ordinea de zi o fac cei care dețin banii.
    Noi îi platim, Zi de zi

  4. Bravo, Comisia Europeana tocmai ce ne-a „laudat” pana la lacrimi cu privire la maretele reforme facute de Romania pusa pe drumul corect de monstruoasa coalitie a dlui Haos!
    Printre reformele cerute de UE e Reforma pensiilor speciale si revenirea la Pensii bazate pe Contributivitate!
    De-acum pot astiia sa introducca noi si noi pensii speciale, nu le mai pasa: am scapat de MCV, maine poimaine ne baga astia si in Schengen, gata ne revenim la „oile noastre”, pardon la metehnele voastre!!!!!

  5. Eiiii…..ca tocmai uitaseră ti de Nicolicea și Jordache!!!@

  6. Mafiotii de la guvernare considera ca tocmai le-a dat voie Comisia Europeana sa faca orice ticalosie, odata cu ridicarea MCV.
    PSD si PNL nu se mai tem de nimic, isi bat joc cu cinism de romanii cinstiti.

  7. Pe multi dintre voi, astia care faceti scandal p’aici, as vrea sa vad la pensie si atunci sa vedeti ca femeia de serviciu va avea pensie egala cu unii dintre voi, care v-ati pierdut ani buni din viata pentru licenta/master si eventual doctorat! Nu de alta, dar pana atunci o sa introduca astia venitul universal si toti vom fi egali!
    Jur ca ma voi bucura cand o sa vad ca va dati cu curu de pamant.

  8. Pe centura capitalei, pe o vreme de sa nu dai nici cainele afara, vanzatori ambulanti printre coloane de masini. La 100 de km distanta, pe un panou publicitar, reclama uriasa la un vechi si ieftin salam, …toria. Semne de prosperitate. Asa ca sigur avem bani si pentru ajutoarele speciale.

  9. Cand am citit titlul tocmai „Altă întrebare” mi-a venit in minte. Chiar vroiam să-l introduc în context,pentru ca a ajuns mare sef la Consiliu legislativ,iar dezacordurile din legi si mai ales dintre legi curg garlă.”Spiritul” „marelui jurist de baltă”Iordache parcă a coborat ca un duh rau,peste aproape toate actele normative,de cand el a intrat în acest „barlog”.Larghetea si tupeul cu care discuta el despre tot felul de combinatii juridice menite sa creeze porti(nu portite) pentru fuga penalilor de puscarie,astazi au devenit o obisnuintă.De fapt,lovitura de gratie dată campaniei de proteste de stradă impotriva coruptiei a fost numirea de catre parlamentari a acestui personaj dizgratios,impostor,la conducerea organismului care se ocupa de avizarea proiectelor de acte normative si a amendamentelor acestora în Parlament.Cam pe acelasi format a ajuns si Bogdan Licu mare judecator la Curtea Constitutională.Astazi evident se arunca la tot felul de privilegii,ca deh,”fonctia fonctie”.

  10. Ciordache , nicolicea , dorneanu , zgonea, savonea, și liota de ” pensionari speciali ” ai alianței uselisto-udemerista . Peste ei trageți repede apa că miroase a putrefacție . De caractere( lipsă) și de avariție .

  11. Alta intrebare!

  12. usr e de vina. ca nu tace si se ia de oamenii astia buni.
    PS – pt ionut – care usr-isti au pensii de europarlamentari? puteti sa dati un nume? care pensii oricum se platesc din bugetul UE si sunt aceleasi pt francezi, bulgari si romani (fie ei usr, psd, pnl, etc). si nu cred ca avem nici parlamentari usr care iau pensii speciale nationale – aveti vreun nume ?(care oricum nu se pot refuza, cel mult se pot dona, daca ar fi cazul). si cred ca usr a avut cel putin 2 sau 3 initiative legislative pt eliminarea acestor pensii, pierdute pe drum sau respinse de triada dvs iubita.

  13. Ar trebui un proiect de lege prin care toţi românii nesecurişti să mănânce gândaci, ca să avem şi noi mai mulţi bani să plătim pensiile speciale.

  14. Aşa semeni mai rar.Va trebui ori ca la nordici,ori cu poporul pentru popor prin digitalizare.Aștia din coaliție vor rămîne in muzeul răufăcătorilor cațarați la conducere,exemplu mondial ce se va finisa odată cu soarta de după 2024 cu program și putere totală pe PDU.și programul lor.Proști,proști.dar nici nu tac,semne că nu ințeleg romanește și trebuie mutați in codrii de aramă,pentru refacerea mediului social.Există un proverb romanesc ,,Ferește-te de proști pentru că au mintea odihnită,,Doamne ajută.

  15. Bataie de joc pe fata!duceti-va la pupat de moaste,la untold,etc!si taceti si inghititi!in sec!popor de rahat!

  16. Ce tot ne păcălesc ăștia cu marea problemă din justiție, incompatibilitățile! Numai cei cu salarii mici au 2 locuri de muncă. Ce șmecherie, și-au băgat chestia asta cu incompatibilitățile doar să aibe scuze pentru drepturile aberante din Romania. Dar nu vad niciun inginer, director, care are salariu decent sa cuute al doilea job. Și la ce salarii au cei din justiție, incompatibilitățile sunt doar niste motive aberante pentru naivi, ca ei sa fie mai presus de toți românii. Să fii intelectual dar să dai dovadă de țăran, e deplorabil!

  17. Taranul produce ceva util societatii,astia ce produc?paguba?