G4Media.ro

Ciucă, despre prezidenţiale: Este nevoie ca fiecare dintre cele două partide să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, despre prezidenţiale: Este nevoie ca fiecare dintre cele două partide să vină cu propriul candidat / Hardcore-ul votanţilor nu se vor duce să voteze un candidat comun / Am avut inclusiv experimentul de la Bucureşti

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că liberalii şi social-democraţii trebuie să aibă fiecare propriul candidat la alegerile prezidenţiale, întrucât hardcore-ul votanţilor, şi de o parte şi de alta, nu vor vota un candidat comun, acest lucru fiind vizibil inclusiv cu ”experimentul de la Bucureşti”. În ceea ce priveşte propria candidatură pentru prezidenţiale, Ciucă afirmă că este ”prea devreme”, transmite News.ro.

Nicolae Ciucă a declarat, duminică seară, la Prima News, că ”este prea devreme” să să discute despre candidatura lui la alegerile prezidenţiale.

Candidatul va fi stabilit în forurile partidului, după validarea rezultatelor de la alegerile europarlamentare şi locale.

”Eu personal mizez că, înainte de a face publică o astfel de decizie, trebuie să am convingerea că partidul este cel care este cel care vine să susţină – conducerea executivă, liderii de filială şi activul de partidul”, a mai declarat liderul PNL.

Acesta crede că este nevoie ca PNL şi PSD să aibă propriii candidaţi: ”Cred că, în momentul de faţă, este nevoie ca fiecare dintre cele două partide să vină cu propriul candidat pentru că vorbim despre cea mai reprezentativă funcţie din stat, persoana care primeşte cel mai mare vot de încredere din partea cetăţenilor români şi există totuşi (…) hardcore-ul votanţilor şi de o parte şi de alta care, cu certitudine, nu se vor duce să voteze un candidat comun”.

Liderul PNL a explicat că acest lcuru a rezultat şi din experienţa candidatului comun PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti: ”Am avut inclusiv experimentul de la Bucureşti”.

Este absolut de luat în seamă – ca o lecţie învăţată – că este bine ca fiecare dintre cele două partide să aibă drumul său.

Pentru democraţie, pentru electoratele fiecărui partid este cea mai bună variantă

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Mi se face rau cand vad ce optiuni avem pentru prezidentiale!
    Dragnea si Dancila incep sa para simpatici !

  2. A folosit nea Ciuca cuvantul hardcore…..a progresat umflatul……

  3. Aiurea. PSD si PNL vor avea fiecare candidat la presedintie dintr-un motiv simplu: ca nu cumva sa ajunga in turul 2 un candidat „neagreat”.

  4. Iar suntem pusi sa votam între „tusea și junghiul!