G4Media.ro

Premierul Ciucă anunță o contribuție a României de 1,3 milioane de dolari…

Sursa foto: Ministry of Defense of Ukraine via Wikimedia Commons

Premierul Ciucă anunță o contribuție a României de 1,3 milioane de dolari la un fond NATO care ajută Ucraina, Moldova și Georgia

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri la Bruxelles, la o conferință comună cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg, o contribuție a României de 1,3 milioane de dolari la un fond NATO care ajută Ucraina, Moldova și Georgia.

”Am subliniat miza continuării sprijinului şi asistenţei pentru Ucraina. De asemenea, am reiterat sprijinul pentru integrarea euroatlantică a Ucrainei, asumat încă din 2008, la Summitul de la Bucuresti. Am accentuat, de asemenea, că Republica Moldova şi Georgia, partenerii noştri cei mai vulnerabili ca efect al războiului Rusiei contra Ucrainei, au nevoie de susţinerea noastră”, a declarat premierul Ciucă la conferința comună cu șeful NATO.

El a explicat că României contribuie financiar la Fondurile Voluntare NATO dedicate acestor state cu 400.000 dolari pentru Ucraina, 600.000 dolari pentru Republica Moldova și 300.000 dolari pentru Georgia.

”Toate aceste contribuţii reprezintă o reflectare practică a importanţei speciale acordate de România, în mod constant, politicii NATO de parteneriate”, a mai spus premierul Ciucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Tu esti cu „rusii nostri” nu cu romanii, hai mars la copeici cu gargara ta sovietica!

  2. Asta in timp ce 2 MILIARDE Euro !!! anual merg pe pensiile speciale

  3. ticalosul asta e in stare sa scufunde romanica, numai sa fie acceptat acum in schengen.

  4. Pe vremuri se numea tribut..
    Asa e cand esti colonie, te supui si cotizezi.

  5. SUMA ASTA E CAT SUBVENTIA PE O LUNA LA POTOL PENTRU TOVARASII DIN „parlament”

  6. esti rusnac, sau ce? intarirea moldovei si a ucrainei in conditiile unui conflict deschis de catre rusia tine de protejarea securitatii noastre. daca pica ucraina in 5 zile, unde crezi ca era armata rosie acum? statea cuminte la granita, ca-i era rusine sa atace moldova sau romania, nu? :))))