G4Media.ro

Blocaj în Bacău la extinderea rețelei de apă. Primarul USR acuză PSD…

Sursa: PNL USR PLUS

Blocaj în Bacău la extinderea rețelei de apă. Primarul USR acuză PSD că stopează intenționat proiectul

Primarul USR PLUS al Bacăului, Lucian Stanciu Viziteu, acuză PSD că blochează intenționat un proiect de extindere a infrastructurii de apă și canalizare din municipiu prin intermediul unor instituții controlate de social-democrați.

Edilul susține că PSD controlează Compania Regională de Apă Bacău și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, cele două instituții care ar trebui să gestioneze proiectul.

”În alte orașe cum ar fi Iași, Focsani, Galati, Alba Iulia, Constanta si multe altele, proiecte similare au fost licitate cu succes, existând numeroși ofertați. În municipiul Bacău licitația organizată de CRAB a eșuat de două ori sub atenta îngrijire a PSD Bacău, întârziindu-ne astfel începerea executării acestor reabilitări esențiale pentru comunitatea locală”, a scris primarul Bacăului pe Facebook.

El susține că întârzierea investiției nu afectează doar modernizarea rețelei de apă și canalizare, ci oprește și modernizarea a 36 de străzi (din cele 70 de strazi de pământ) din Bacău. ”Băcăuanii cei mai afectati de întârzierile produse sunt cei care locuiesc in cartierele Serbanesti, Gheraiesti si CFR unde nu putem asfalta până când CRAB nu începe o dată lucrările. Si PSDistii știu asta dar nu le pasă ba chiar își doresc întârzierile”, a scris Stanciu Viziteu. (Sursa foto: Facebook / Lucian Stanciu Viziteu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Pai nu sunt prietenii vostrii mai baiete?

  2. Cine l-a pus primar?

  3. Din start proiectul rezervei a pornit cu stângul. Dar cel mai interesant e că primarul Viziteu i-a criticat pe cei care s-au ocupat de aceasta investitie și acum i-a luat în curtea lui. Bineînțeles ca acum cauta alti vinovati.
    Sa aruncam totuși o privire în trecut.
    Lămuriri aici: https://www.facebook.com/447787405313835/posts/4365742873518249/
    Și aici https://zdbc.ro/probleme-pentru-primaria-bacau-construirea-rezervei-de-apa-este-investigata-de-politie-ivancea-reactie-la-nascocirile-primarului-viziteu/