G4Media.ro

300 de blocuri din Sectoarele 1 şi 2 racordate la Termoenergetica nu…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

300 de blocuri din Sectoarele 1 şi 2 racordate la Termoenergetica nu au apă caldă din cauza unei avarii la CET Sud. Abonat Termoenergetica: „Este uluitor! Îmi e groază prin ce va trebui să trecem la iarnă dacă acum e aşa de rău”

De câteva zile, aproximativ 300 de blocuri din Sectoarele 1 si 2 nu au apă caldă din cauza unei avarii majore de pe Magistrala 2 care ţine de CET Sud. În aceeaşi situaţie se află şi Institutul Clinic Fundeni (Sectorul 2), unul dintre cele mai spitale din ţara noastră.

Unii dintre abonaţii Termoenergetica care locuiesc în zonele afectate susţin că nu au apă caldă de câteva săptămâni şi nu de doar câteva zile.

„În Sectorul 1, Bucureşti, strada George Enescu nu s-a mai dat drumul la apă caldă de peste trei săptămâni. Atât în aplicaţia oficială a Termoenergeticii cât şi la telefon, termenii estimaţi se prelungesc din trei în trei zile. Îşi bat joc de noi! Nivelul de incompetenta pe care il au atât personele care fac estimarile, cât şi cei care execută reparaţiile de nu au reuşit de o lună nici măcar sa dea un termen pe care sa îl respecte, nu mai zic de repararea situaţiei ca aş cere prea multe, lasă de dorit. Este uluitor! Îmi e groază prin ce va trebui să trecem la iarna dacă acum e aşa de rău.”, a declarat pentru G4Media unul dintre abonaţii Termoenergetica de pe Strada George Enescu, Sector 1.

Reprezentanţii companiei de termoficare spun că până mâine cel târziu vor remedia problema.

„Şi Institutul Fundeni, exact ca şi cele 200-300 de blocuri, vorbim de Sectoarele 1 si 2 din Nordul Bucureştiului, dacă totul decurge bine la încărcarea magistralei şi nu avem spărturi în altă zonă, diseară, mâine, avem apă caldă.”, a declarat Claudiu Creţu, Director General Termoenergetica.

In prezent, Termoenergetica furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente în care locuiesc peste 1,2 milioane de bucuresteni. În sezonul rece, din cauza conductelor care sunt mai vechi de 40 de ani, Termoenergetica înregistrează pe oră pierderi de 2.200 tone de apă fierbinte.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Ce e bă uluitor?Da , că votezi borfașii din PSD timp de 30 de ani nu e uluitor?

 2. Mutati-va in Ploiesti, fief usl!

 3. Dar v-au plăcut Oprescu și Firea, când vă „dădeau”.

 4. E incredibil cum Basescu, Videanu, Oprescu si Firea au condus capitala in ultimii 25 ani, dar cumva lumea il injura pe fraierul de Nicusor care e la butoane doar de 2 ani. Ba timpitilor, in aia 25 ani putea fi reteaua inlocuita INTEGRAL! prostilor!

 5. Reparația tuturor țevilor costa 2 milioane de euro.
  De ce s-au apucat Nicușor de ceva de care nu știe nici cât costă, nici când se termină, nici dacă îl va duce la bun sfârșit ?
  Noi, cei afectați, avem apa caldă doar azi.
  De mâine „ne-o taie” iar.
  Vorb-aia: de ce tine coana Leana totdeauna mâinile în fața ? De frica sa nu „i-o taie” nea’ Nicu și să nu i-o vândă la export !

 6. Poate cineva sa-mi explice de ce nu se racordeaza bucurestenii la centrale de apartament? Eu locuiesc intr-un bloc oarecare din Galati, pe scara mea jumatate din apartamente sunt garsoniere, locuite preponderent de oameni in varsta, si aproape toate (peste 75%) au montate centrale de apartament; nimeni nu este in primejdie sa nu aiba caldura sau apa calda!