G4Media.ro

28 de persoane au fost salvate din munți în ultimele 24 de…

Sursa foto: Salvamont România

28 de persoane au fost salvate din munți în ultimele 24 de ore/ Opt oameni au ajuns la spital

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 33 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă. Astfel, au fost salvate 28 de persoane, dintre care opt au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 33 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cinci apeluri au fost primite pentru Salvamont Voineasa, câte patru pentru Salvamont Alba şi Salvamont Judeţul Braşov, câte trei pentru Salvamont Caraş Severin-Muntele Mic, Salvamont Gorj şi Salvamont Prahova, câte două apeluri pentru Salvamont Harghita şi Salvamont Mureṣ, precum şi câte un apel pentru Salvamont Lupeni, Salvamont Săcele, Salvamont Sinaia, Judeţul Arad, Judeţul Braşov, Judeţul Suceava şi Municipiul Braşov.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 28 persoane. Dintre acestea, 8 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, au transmis, duminică, salvamontiştii.

De asemenea, s-au primit 20 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...