G4Media.ro

27 de migranți ilegali, descoperiţi la graniţa Schengen în două camioane încărcate…

Foto: Poliția de Frontieră

27 de migranți ilegali, descoperiţi la graniţa Schengen în două camioane încărcate cu haine şi bare metalice

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins, joi, 27 de migranţi din Bangladesh, Eritreea, Sri Lanka şi Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două camioane încărcate cu textile şi bare metalice, transmite Agerpres.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, în timp ce era verificat un camion ce urma să iasă din ţară, condus de un român, au fost descoperiţi în remorcă 16 migranţi. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, trei paleţi cu textile pe ruta România-Austria.

„În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, într-un locaş special amenajat în partea din faţă a compartimentului destinat mărfurilor, 16 cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh şi Eritreea, cu vârste cuprinse între 21 şi 67 de ani, ce au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale”, a transmis Poliţia de Frontieră Arad.

De asemenea, la PTF Nădlac II, într-un camion condus tot de un român, care transporta bare metalice, au fost descoperiţi 11 migranţi din Sri Lanka şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Acum intreb si eu, migrantii astia au inceput sa treaca fraudulos granita doar dupa ce au auzit ca nu mai intram noi in Schengen? Unde erau inainte articolele astea? Erau prinsi migrantii insa nu se spunea in presa? Se spunea insa presa nu vorbea despre ei ca sa nu para ca in fiecare zi avem probleme la granita? Vroiau serviciile ca sa nu apara in presa fiecare transport sa avem o imagine imaculata? Sau nu erau prinsi migrantii si aveam vamesi care iau spaga? De ce se publica de abia acum aproape in fiecare zi cate un articol despre migranti prinsi la granita de vest? Si aporpo, transportul ala din acest articol era destinat Austriei… ce ti-e si cu soarta asta?

  • Sunt rețele de cărăuși romani extrem de bine înfipte. Cu tot ce trebuie, politie, vama, etc.
   Mult mai eficiente decât cele cu trafic de țigarete.
   Banii sunt beyond imagination. La 100 de imigranți zilnic vorbim de 1,5 mil de euro.

  • Pentru primul camion, dacă eram în Schengen, n-ar fi fost nimic fraudulos, având în vedere ca au întrat legal în România.

  • Nu cumva tov Bude ne cam minte ?
   Oare de ce a mers tocmai el in Austria să „negocieze” ?

 2. Cum s-a umflat un pic Austria, cum au inceput ai nostri corupti sa „descopere” imigrantii ! La ce coruptie e in tara asta nu m-ar mira ca Austria sa aiba dreptate !

  • Daca Romania era in Schengen se imbogateau capusele astea sovietice pana plesneau ca nimeni nu le zicea nimic !

  • se descopereau si inainte LUNAR SUTE dar cei care NU sunt descoperiti reprezinta problema pt ca ei sunt MII

  • Asta vor „elitele” din Parlamentul European (corupt pana la os” Sa se circula liber emigrantii illegali. Ei constituie in cateva ani acel masa de oameni „extra” limba balantei care ajuta ca poporul Europei sa alega „cum trebuie si cum este democratic”

 3. Dar cum au ajuns pakistanezii in Romania ?
  Astept raspuns de la Antena3 : pai reteaua lui Soros e de vina , si statu paralel , Dragnea cel mai mare patriot

 4. Dar cum au ajuns pakistanezii in Romania ?
  Astept raspuns de la Antena3 : pai reteaua lui S0ros e de vina , si statu paralel , Dragn3a cel mai mare patri0t

 5. Au fost plantați de vienezi !!

 6. dar statu’ mafiot rroman, batman batman

 7. Dar în România cum de intră legal ? Chiar așa de ușor se obține o viză de intrare în țară ?

 8. Cum au întrat în România legal? Simplu! Cu permise de lucru! Cunosc o firma din Sibiu care a adus legal muncitori din Asia pentru ca nu avea cu cine lucra. Dupa doua săptămâni dispăreau câte unul. După o luna din 20 nu mai erau nici jumătate. Mulți din asiatici urmăresc sa obțină permisul cu scopul de a pleca spre vestul Europei.

 9. Nu le a spus nimeni ca votul s a încheiat?
  Tot descoperă si confisca într-o veselie
  Mai platesc si o gramada de bani ziarelor pt ale publica asa zisele reusite

 10. Carevasazică avem două situatii:prima,a „capuselor sovietice” specializate în „fabrici de diplome,de permise si acum de Schengen😆,si a doua,cea a contractelor de munca încheiate pe teritoriul tarii de acesti emigranti,pe care le transformă în adevarate trambuline,peste granita Schengen.Prima înseamnă coruptie de-a valma😆,iar a doua diferenta de nivel economic.