G4Media.ro

26 de polițiști de frontieră de la punctul Calafat, reținuți pentru corupție/…

sursa foto: Inquam Photos/ Ciprian Petcut

26 de polițiști de frontieră de la punctul Calafat, reținuți pentru corupție/ Sunt acuzați de luare de mită și abuz în serviciu

26 de polițiști de frontieră de la punctul Calafat au fost reținuți, miercuri dimineață, în urma unor percheziții efectuate de Direcția Generală Anticorupție. Polițiștii de frontieră sunt acuzați de luare de mită și abuz în serviciu.

Comunicatul DGA

În cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie 2023, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – serviciile anticorupție din județele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat percheziții domiciliare în 26 de locații, aflate pe raza județului Dolj.

Cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, respectiv luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, presupus a fi săvârșite, în perioada 2022-2023, de către mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat.

În cauză se beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ”Frații Buzești” Craiova.

Raportat la actele de procedură penală efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...