G4Media.ro

Liviu Dragnea a ieșit până la urmă din închisoare de ziua lui…

Liviu Dragnea a ieșit până la urmă din închisoare de ziua lui – surse Digi24

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pentru 24 de ore, de ziua lui, 1 noiembrie, când a împlinit 57 de ani.  Pentru ziua de ieri i-a fost aprobată învoirea, iar astăzi s-a întors în detenție, transmite Digi24.ro

Decizia de a-l elibera pe Liviu Dragnea a fost luată de conducerea Penitenciarului Rahova, care-l consideră un deținut model pe fostul lider PSD. Șeful parcului auto i-a făcut lui Dragnea o caracterizare demnă de invidiat, spunând că de fiecare dată deținutul a respectat programul, că a muncit atunci când trebuia și că nu a avut conflicte cu alți deținuți.

Cererea a fost avizată prima oară de comisia specială, apoi semnată de directorul penitenciarului deși inițial aceste i-ar fi respins solicitarea.

Liviu Dragnea a părăsit închisoarea ieri în jurul prânzului și s-a întors astăzi în jurul prânzului.

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, posta ieri la ore aproximative pe contul de Instagram că este blocată în trafic.

Potrivit informațiilor de ieri, Dragnea urma să iasă din penitenciar săptămâna viitoare, într-una din zilele 4, 5 sau 6 noiembrie.

Această permisie i-a fost acordată de conducerea Penitenciarului Rahova după ce, săptămâna trecută, i-a fost respinsă.

Din punct de vedere legal, permisia de o zi se acordă după patru luni, Liviu Dragnea fiind încarcerat de cinci luni, însă oamenii din sistem afirmă că de cele mai multe ori acestea se acordă după cel puțin un an de zile de pedeapsă.

În continuare sunt voci din sistemul penitenciar care spun că această recompensă este acordată mult prea devreme, deoarece pentru început deținuților li se suplimentează numărul de pachete și de vizite pe care le pot primi, abia apoi se ajunge la eliberări de o zi.

Sursa: Digi24.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Citește și

SURSE Cererea lui Dragnea de a obține o permisie luni, 28 octombrie, de ziua lui, a fost respinsă de directorul penitenciarului după ce fusese aprobată de comisie

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

  1. Am inteles ca ilegal s a dat învinuirea asta.
    Sper sa le faca cineva plangere penala la cei care au aprobat si sa devina colegi de celula cu flausatul.

  2. Inca o dovada ca tara este in miinile mafiotilor!
    Cind auzi si de numeroasele posturi grase pe la ambasade date in graba in ultimele zile unor persoane cu ‘calificari deosebite’, te intrebi: oare cit va dura sa facem curatenie? Daca exista vointa politica desigur!
    Nu cred ca ne mai facem bine vreodata.

  3. Romania e un gunoi corupt. Romanii sunt niste gunoaie corupte.

  4. Nu se intereseaza nicio institutie a statului de seful de la garaj? A cam incalcat legea baiatul asta care l-a propus pentru recompensa – Art.4 lit.e din Metodologia privind acordarea recompenselor persoanelor aflate în custodia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor ( 30 Aprilie 2013 ).

  5. Cum șeful parcului auto, dar Dragnea e sofer? Nu vad bine, ca iar i_au fost furați ochelarii.

    • Livache + șef parc auto=love si in plus, la A.R. a ramas repetent, nu la Agronomie, cum probabil s-ar putea crede, dupa pofta cu care musca din rosii si din castravete…
      Dar sa lasam aceste amanunte, pe mine ma intereseaza mai mult fraza care face referire la Irinuca: Cum adica ”blocata in trafic” ? Cel care a plimbat-o prin toata lumea, de la Fortaleza la Abu Dhabi, e liber pentru 24 de ore, timp in care iar ea ce face, se plimba prin oras cu vreo limuzina aflata in proprietatea Tiriac Auto? Sa-i fie rusine…!

    • @scara
      Ma intreaba @su : how are you…

    • In trafic mai era și…..aseară pe la 8. Multi incompetenți. Ma duc sa fac un foc, draga Scaraoțchi®, adică Love iN traffic Satoshie 2001

  6. Si pe fondul comemorării Colectiv, ieșirii la rampă a lui Raed Arafat, prin spate îi deschideau ușa. Sincer, va spun, am turbat când am văzut întâmplător la tv. Cum a ajuns Romania? Dar probabil ca această omisiune trece dincolo de capacitatea mea de înțelegere. Dar îmi aduc aminte de un prieten, îmi spunea lasa_i să îți arate regia. Si tot el mi_a spus că după ce am jucat trei zile ca straleta in filmul unuia de se vrea regizor, plâng și ma mir de ce. Nu e frumos ce am facut, nu ștergeti nimic.

    Ajunge era comunistă + 30 de ani de comunism mascat. Ajunge!

    • Oana, esti un om minunat! Si ai multe, multe, multe idei! Ce-ar fi sa le pui pe hartie, sa le desenezi… Ajuta mult, sa stii! Si bulinele!

    • Bai asta, deseneaza_ti tu buline pe creierii aia senili! Poti sa te împuști direct. Hai, executarea Academia Muncitorească PCR.

  7. Mă uitai în poză şi ce văzui? Păr rar, mustață rară, dinți rari. Urâtă fotografie. Un monstruleț. Omul care se visa Comandant Suprem. Ptiu drace!

    • Nu s-a visat niciodata Comandant Suprem, e o exagerare! De altfel e constient de faptul ca fizionomia, asa cum o descrieti, il dezavantajeaza si ca de figura de taran smecher ajuns peste noapte arendas n-o sa scape pana cand ii va veni randul la coborare pe tobogan…

  8. Hmmm, „detinut model”, dar ce ne facem cu cetateanul model? Premiem detinutii ca nu se bat sau nu ies din cuvantul gardianului in inchisori? Nemernicul asta iese in citeva luni pentru buna purtare si citeva carti scrise de altii la comenzile lui. Mafiotul asta are casa in Brazilia facuta pe banii nostrii, imbecilul asta a distrus o tara intreaga si voi ii dati permisie pentreu buna purtare, gaoaza asta care se crede buricul pamantului fura pana si insule si voi spuneti ca e detinut model…

  9. Data viitoare poate il asteptam pe „detinutul model” sa il „modelam” si noi un pic!

  10. Auzi deținut model! Păi dacă e așa talentat în postura de deținut sper să stea cât mai mult acolo :))