G4Media.ro

„Mă adresez românilor și nu pesediștilor”. Iohannis, acuzat de către Dragnea de…

„Mă adresez românilor și nu pesediștilor”. Iohannis, acuzat de către Dragnea de o exprimare pe care nu a folosit-o

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că președintele Klaus Iohannis ar fi făcut distincție între „români” și „pesediști”. Deși a folosit termenul „pesediști”, Iohannis nu a recurs la o distincție între aceștia și alți români în termeni enunțați de Liviu Dragnea (vezi și declarația în format VIDEO, pe site-ul Președinției)

„Eram obișnuit cu modul diferit în care ne privesc cei din vestul Europei. Azi am constatat, în Joia Mare, că așa-zisul președinte al tuturor românilor a folosit o expresie, nu știu dacă ați reținut: zice – mă adresez românilor și nu pesediștilor. Deci și aici, Iohannis zice că pesediștii nu-s români. Adică el este mai român ca noi. Vreau să le zic tuturor colegilor mei să ne punem, pe Facebook: sunt român pesedist și sunt mândru. Nu e numai la Iohannis chestia asta, am văzut o doamnă, domnișoară de la PNL, care spunea că cei care nu votează cu ei sunt proști și needucați”, a declarat Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3.

Dragnea a făcut referire la declarația de presă de joi seară în care șeful statului a explicat de ce a convocat referendumul pentru justiție.

Totodată, Klaus Iohannis a lansat mai multe atacuri la adresa PSD, pornind de la atitudinea acestui partid față de justiție și statul de drept.

Sursa foto: INQUAM_Octav Ganea

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

33 comentarii

  1. E chiar asa de important ce crede acest borfas despre referendum? Avem declaratia oficiala a presedintelui,oricine vrea sa afle ce a spus cu adevarat poate afla direct de la sursa!

  2. Pentru geniul care a scris acest articol de doi bai găuriți: hai, să mori tu! Werner exact așa a spus, că se adresează românilor, nu pesediștilor. Și exact asta a spus și Dragnea. Deci??

    • În realitate a zis:
      Mă adresez românilor – MU13PSD!

    • Pana ai P$Dishtii au intzeles ca Taxidermia Pentru Liviu Nicolae Dragnea este Solutia Sanitara

    • „Deci??” asta-i treaba: „români” sunt cei care vor să trăiască în așezări de felul Sibiului iar „pesediști” sunt cei care nu vor să iasă din Alexandria, Teleorman.

    • Pesedisti oricum nu înțeleg si nu vor să înțeleagă, nu au bunul simț sa se gândească și la ceilalți, la cât rău fac poporului. Ei se gândesc doar cum sa scape fara să plătească pentru nelegiuirile făcute, cum sa își securizeze averea furată și cum sa fure mai mult.
      Pesedisti nu respectă nicio lege, le calca în picioare și le schimbă după chipul si asemanarea lor. Pe pesedisti in doar undeva de popor, legi sau bun simț!nu vezi un ministru sau parlamentar/ deputat pesedist care sa aiba bun simț, le crește brusc și dintr-o dată când fug la Ponta

    • Iar „se repetă” trolul analfabet Spawn.

  3. Muie iohannus!

  4. E o mandrie profesionala sa fi seful hoților pesedisti pe țara.

  5. Iiliescu este un tradator de tara deci nu mai este roman. Si voi toti cei care sunteti din el si din gasca lui, asisderea. Eventual erati agenti sovietici si azi agenti FSB.

  6. Băi kkciosule, tu nici macar români nu ii consideri pe milioane de români.
    Borfașilor, când spuneți că ați crescut veniturile românilor și că românii își permit să cumpere mai multe, să meargă la restaurant , la.cine va referiți, porcilor? Dar cei care nu le-au crescut salariile (privatilor sau unor bugetari) , ba din contra le-au scăzut prin trecerea contribuțiilor/inflație/ taxe mărite , nu sunt români?
    Scârba ordinară, distrugi tot ce atingi, te gândești doar cum sa furi mai mult de la ROMÂNI, mai bine nu te mai gândi la ei

  7. Mai votati-l inca 5 ani,ca sa stea de 6 pana ne fura strainii.cum sa votezi impotriva Romaniei in PE???cum???sa-mi explice cineva ce caracter trebuie sa ai sa votezi impotriva tarii tale…

    • O întrebare asemănătoare am să pun și eu: Cum să votezi împotriva Laurei C. Koveși, când știi prea bine că ea îți va reprezenta țara cu cinste în fruntea unei instituții europene de interes maxim? Nu înseamnă oare că votezi impotriva țării tale?
      PS. Iar la numărarea voturilor mai ai și tupeul să încerci să furi, bazându-te pe „iuțeala de mână și nebăgarea de seamă”, stil caracteristic PSD-ALDE…!?

    • Nu e necesar caracterul, poti fi psd-ist pur si simplu (ca sa votezi impotriva tarii tale, caci asta face un psd-ist cind voteaza psd-ul).

  8. Din 13 oameni, si cu mine 14, care scriem la acest articol, 6 sunt postaci psdisti platiti din imensa suma luata de psd din bugetul nostru, al tuturor. E drept ca un postac din cei 6 e mai rezonabil, si mai are si simtul umorului din cand in cand – emil. Restul, niste semianalfabeti dusmanosi si plini de ura, care zau daca inteleg eu de unde au iesit, cine i-a educat de-au ajuns asa. Probabil psd. Care e pe cale de disparitie, pentru ca AMR 30 si maine avem AMR 29.

    • Gresesti,eu nu sunt nici platit,nici semianalfabet,dar pndl-ul ma impinge pe zi ce trece sa fiu cel mai infocat psd-ist.si chestia cu dusmanosi si plini de ura nu tine,asta e calitatea usr-istilor-pln.nu am vazut atata ura impotriva semenilor numai pt faptul ca tin cu alt partid cum vad la opozitie.ma si tem sa spun ca psd chiar a facut ceva pt tara asta ca sar usr-istii la bataie,atata stiu

    • Vedea-te-as mort gunoiule de Raul, as omori toti psdistii daca nu as face puscarie

  9. La primul vot, o so luati in bot psdilor.

  10. Mai Iohannis de la faza cu le mai dam inca o sansa era totul evident pentru ca la cat dezastru au facut pana atuncea si la cat aveau de gand sa mai faca ca doar chiar ei ne-au spus clar inainte de a le da alta sansa ce vor face NU CREZI CA ERA CAM GREU SA MAI CREZI CA AXISTA ATATA PROSTIE IN AFARA DE COMPLICITATE? Acuma serios daca mai castigai si tu o batalie cu ei credeam si noi ca e vorba doar de intarziere mintala dar unde sa vazut razboaie in care sa pierzi toate bataliile iar la sfarsit sa castigi razboiul?…..ACUMA INTELEGEM CA TOATE SUNT CU SUSUL IN JOS PE LA NOI DAR UNELE CHIAR NU SE LEAGA IAR IN LUMEA REALA CHIAR NU IES ASA ORICA PROPAGANDA AM INGHITI. Acuma serios ce e cu intrebarea aia care sa blocheze ordonantele date pe justitie cand e la mintea copiilor ca niciodata nu ar trece o legislatie care sa le puna dosul in pericol politicienilor prin parlament?…..DACA NU O BAGAI PE AIA CU ORDONANTELE AL NAIBI DACA NU ITI MAI DADEAM O SANSA SI MERGEAM PE VARIANTA INTARZIATULUI MINTAL. Gandesti ca traim in povestea prostului linistit cu varza mancata si capra moarta iar stapanul la sfarsit supravietuieste cu propaganda……mai voi omorati si vorbede de duh ca nu se mai aplica in lumea reala. Din punctul meu de vedere totul e prosteala iar in orice varianta mi-e teama ca tot infractorii vor invinge. Singurul mod ca sa nu invinga infractorii si sa fie treaba sigura e sa trecem referendumul dar la alegerile locale si presidentiale sa le dam destula putere LA ALEGERI celor de la USR-PLUS ca sa nu aiva cine sa ii saboteze si sa aiva o majoritate coonfortabila in parlament ca sa nu mai poata sa ii saboteze nimeni astfel banuiala mea e ca TOTUL SE VA SFARSII INTR-O MARE PROSTEALA.

  11. Vorba mereu-actualului I.L.C: „Amice, ești idiot!”.
    De administrarea țărișoarei tale mult-iubite se ocupă onor guvernu’ psd-d-d, de pază-i șade-năuntru și la hotare amazoana Carmen dan, legile le face alde psd ca să fie cele mai bune pt Romănia – ce are Iohannis de dat străinilor? Le vîră-n buzunare pămînt românesc și frunze căzute de prin gradinile Cotroceniului?!
    Cît privește „sa-mi explice cineva ce caracter trebuie sa ai sa votezi impotriva tarii tale…”, asta adreseaz-o lu’ alde psd și guvernului României, că ei știe să voteze în PE împotriva românilor. Ba chiar, vezi Paria Gramini, să-i și fure..
    Rămîne cum a stabilit Caragiale.

  12. Ce legatura are hotul cu Joia Mare ! Cu stanga nu poti sa te-nchini ,dar sa mai conduci si o tara!

  13. Corect, pesedistii sunt bolșevici ruși.

  14. Psd-isti nu sunt romani sunt maimute sugatoare de banane .niste jigodii comuniste.

  15. Hei, Micul Lustragiu!
    Stai prost rau cu lb gramatica.Nu intelege nimeni ce tot zici.
    Sau…. nu scriai sa inteleaga cineva?!

  16. Am citit …”DECLARATIA ~ pe sit-ul Presedintiei . DA , textul este gresit redactat ! La oricâte analize semantice l-ai supune, se vede limpede ca e structurat pe dihotomia ~romani / pesedisti ~. In Europa nimeni nu-si permite sa redacteze un text similar , eronat . Cei care l-au ~compus ~ parca ar fi avut in fata o colectie de afise electorale din interbelic, unde toate partidele se adresau natiei la fel . Iata ca …Lucian Boia are si el…dreptatea lui ! Imi pare rau ca trebuie sa spun toate astea,dar …asta e ! Totusi, voi participa la referendum ( la indemnul lui Basescu, care argumenteaza cel mai corect cum stau lucrurile ! ) si voi vota DA . Doamne ajuta !

  17. Micule frecangiu, nu stii tu ce-i ala pamflet.