G4Media.ro

11 brazi de Crăciun vor fi amplasați în municipiul Brașov / Un…

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

11 brazi de Crăciun vor fi amplasați în municipiul Brașov / Un brad de 26 de metri a fost deja amplasat în Piața Sfatului

Un brad de Crăciun înalt de 26 de metri a fost amplasat, joi seară, în Piaţa Sfatului din Braşov, urmând să fie împodobit cu globuri verzi, roşii, argintii şi aurii, anunță News.ro. Alţi zece brazi vor fi aşezaţi în cartierele oraşului. La Braşov, sărbătorile de iarnă vor începe în 29 noiembrie.

„În această seară, Primăria Braşov, cu sprijinul Regiei Pădurilor Kronstadt, a amplasat Bradul de Crăciun în Piaţa Sfatului. Acesta provine dintr-o păşune, proprietate a Municipiului Braşov, din zona Poienii de Jos. El are o înălţime de 26 de metri şi conform studiului realizat de Facultatea de Silvicultură are vârsta de 53 de ani (creştere în diametru = 12, 73 mm/an) creştere regulată, excentricitate redusă (creştere dreaptă in plan vertical)”, au arătat reprezentanţii Primăriei Braşov, într-o postare pe Facebook.

Bradul va fi împodobit cu globuri verzi, roşii, argintii şi aurii, iar luminiţele vor fi în culori calde.

„Anul acesta sărbătorile de iarnă vor începe in 29 noiembrie. Pe lângă bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, municipalitatea va amplasa alţi 10 brazi în cartierele Braşovului. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Municipalitatea vrea să aducă un strop din magia Crăciunului în fiecare cartier braşovean!”, au menţionat reprezentanţii Primăriei.

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. cam aiurea sa te lauzi ca ai taiat un brad de 26 m!

  2. Primar ecologist?! Limiteaza circulatia prin centru ca sa se aseze mai bine gazele de esapament si taie o gramada de brazi. USR-ist, cumva?

    • Daca pines unul „ecologic” tipati ca. U este natural si deh…USRist.
      Sant total satula de Romani ca voi.

  3. Mai bine ar PLANTA primaria un brad in Piata Sfatului si l-ar impodobi pe acela in fiecare an. In loc sa se lauda ca au doborat un brad de 26 de metri 🙁

  4. Bine ca se mai găsesc brazi de taiat in judet. Asa rezolvam poluarea cu parcare La Iepure, cu atv in pădurile din Poiana Brașov și Rezervatia naturala Piatra Craiului, cu toporul si drujba… In Elveția in stațiunile turistice transportul se face cu mașini electrice. Românul frate cu codrul, ce gluma proasta

  5. De acord cu Caramel! sînt din zoa piatra craiului. Se taie înfiorător,peridocurile trec numai seara, noaptea. ATV-urile nu mai au limite! Circulă. și în oraș ziua în amiaza mare! Poliția nu intervine, se arată deranjați la sesizări și nici nu se prezintă la telefon cînd îi apelezi! Norocul nostru că au salarii plătite de NOI!