G4Media.ro

Unde merg liderii politici de Ziua Unirii Principatelor: Iohannis și Ciolacu la…

sursa foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Unde merg liderii politici de Ziua Unirii Principatelor: Iohannis și Ciolacu la „Mormântul Ostașului Necunoscut” din București, fără public / Ciucă la Iași, cu liderii locali PNL judecați pentru corupție / AUR face marș la Iași / Alianța Dreapta Unită – tot în capitala Moldovei

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Marcel Ciolacu vor participa, miercuri, la ceremonia organizată la Monumentul „Mormântul Ostaşului Necunoscut” din Parcul Carol I cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române, transmite Agerpres.

Cei doi vor susţine alocuţiuni cu această ocazie.

În cadrul evenimentului vor fi decorate Drapelele de Luptă ale Statului Major al Forţelor Terestre şi Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, va participa la evenimentele prilejuite de împlinirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române la Iaşi şi Focşani, unde va susţine alocuţiuni.

Liderii USR – Cătălin Drulă, PMP – Eugen Tomac şi Forţa Dreptei – Ludovic Orban şi-au anunţat prezenţa la manifestările de la Iaşi. Şi liderul AUR George Simion se va afla la Iaşi, unde a anunţat că va organiza un marş dedicat zilei de 24 ianuarie, pe traseul Piaţa Unirii – Palatul Culturii.

Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu autorităţile centrale şi locale, organizează, miercuri, în garnizoanele în care există monumente dedicate Unirii Principatelor, ceremonii militare şi religioase cu ocazia sărbătoririi a 165 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Mulțumesc pt informație voi ocoli centru orașului

 2. No ni tu ăştia de la PNL îl l-au dat pe Iohannis celor de la PSD să mai scadă şi ei în sondaje că numai ghinion le-au adus.
  Acuma lăsând glumă la o parte noi credem că Ciolacu deja se crede preşedinte şi cum ştie că Iohannis merge numai la clasa luxoasă era evident să meargă cu el că doar nu ar umbla cu Ciucă care azi mâine atâta de mic va fi încât îl vor trimite cu trenul să mai simtă şi el ceva surescitare cu deraierile astea ca şi jocul lui politic sinucigaş.

  Dacă ar fi să facem o paralelă cam aşa arată scena politică:
  ……….
  – PNL merge cu 200 la oră pe infrastructura noastră feroviară.
  – PSD îi împinge din spate pe ăştia de la PNL dar aşa numai cu jumătate de forţă ca se ţin şi de ei să îi tragă după ei.
  – USR îi atenţionează că infrastructura noastră feroviară nu face faţă unei astfel de viteze iar PSD-PNL ca să le facă în ciudă bagă viteză şi mai mare.
  – AUR vor să îi împiedice pe ăştia de al USR de s-au împiedicat ei şi au căzut pe şine de au observat că sunt paralele ca şi ei.
  – Şoşoaca a fost concediată şi acuma duce propria ei bătălie cu foşti patroni de a uitat de USR ,vaccinuri şi botniţe.
  – Iohannis este conductorul locomotivei.
  ……….
  No cam ăsta este filmul din care fac parte deşi preferăm originalul că şi ăia făcea cursă după ciolan „It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World”(chiar şi statul paralel apare în film şi ştiţi ce au făcut😏).

 3. ”Dulapul de Sibiu”, nu face deplasarea în țară , este frig și nu are avion special….ne vedem la Sibiu, monșer!!!!!