G4Media.ro

Zilele Porţilor Deschise pe noul aeroport internaţional Braşov-Ghimbav / Sute de vizitatori…

Zilele Porţilor Deschise pe noul aeroport internaţional Braşov-Ghimbav / Sute de vizitatori au primit bilete gratis, simbolice / Preşedintele CJ: joi vom avea şansa să avem primele aterizări şi primele decolări

Sute de persoane participă, sâmbătă, la prima zi a evenimentului Zilele Porţilor Deschise organizat pe aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav, care va deveni operaţional de săptămâna viitoare, de joi. Evenimentul include spectacole aviatice, concerte, focuri de artificii şi tururi ghidate, iar fiecare vizitator primeşte un tichet de îmbarcare simbolic, anunță News.ro.

Sute de persoane au vizitat, în doar câteva ore, noul aeroport Braşov-Ghimbav, care va deveni operaţional joi când vor avea loc primele aterizări şi decolări.

Sâmbătă şi duminică pe aeroportul din Braşov are loc evenimentul „Zilele Porţilor Deschise”, în cadrul căruia noua aerogară este deschisă publicului spre vizitare. Fiecare vizitator primeşte un tichet de îmbarcare simbolic.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea a declarat presei locale că în cadrul evenimentului Ziua Porţilor Deschise vor avea loc spectacole aviatice, tururi ghidate, concerte, fiind vorba despre evenimente de amploare.

„Este un moment pe care fiecare contribuabil din judeţul nostru îl aşteaptă. Au fost foarte multe proceduri, au fost foarte multe aspecte necunoscute în momentul n care am început realizarea acestui aeroport, dar ceea ce este cert este faptul că am ajuns această zi, suntem fericiţi că am parcurs toate etapele iar începând cu săptămâna viitoare, cu ziua de joi, vom avea şansa să avem primele aterizări şi primele decolări de pe aeroportul de la Braşov”, a declarat Adrian Veştea pentru argumentul.ro

Sâmbătă, vizitarea aeroportului a început la ora 12:00, la ora 15:00 este programat un spectacol aviatic, urmat de câteva ore de concerte şi focuri de artificii. Duminică, programul de vizitare a aeroportului începe tot de la ora 12:00, evenimentul urmând a fi închis duminică seară, la ora 21:45, cu un show de lasere.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bucurestenii in sfarsit vor ajunge mai repede la Predeal. Decat sa faca o sosea, mai bine un aeroport