G4Media.ro

Ziarul Incomod: Acorduri de recunoaștere în dosarul fraudării alegerilor de la Ciorani…

Sursa Foto: ziarulincomod.ro

Ziarul Incomod: Acorduri de recunoaștere în dosarul fraudării alegerilor de la Ciorani / Prahova: Ancheta se extinde și pentru alegerile parlamentare

Mai multe persoane au semnat acorduri de recunoaștere a faptelor în dosarul privind fraudarea alegerilor locale în comuna prahoveană Ciorani, au declarat în exclusivitate pentru ziarul Incomod surse apropiate de anchetă. În plus, în urma unor audieri, ancheta va fi extinsă și cu privire la alegerile parlamentare care au avut loc în luna decembrie a anului trecut, susțin aceleași surse.

Sursele amintite mai sus au precizat pentru ziarul Incomod că mai multe persoane au fost audiate luni, 19 iulie, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, instituție care instrumentează dosarul privind fraudarea alegerilor locale în Ciorani toamna trecută.

Patru persoane dintre cele audiate astăzi au semnat acorduri de recunoaștere și au oferit detalii despre modalitatea în care alegerile locale au fost fraudate la Ciorani.

În plus, cei patru au declarat că fraude similare au avut loc și la alegerile parlamentare din decembrie și, mai mult decât atât, s-au oferit să semneze acorduri de recunoaștere și pentru comiterea faptelor la cel de-al doilea scrutin electoral de anul trecut. Surse oficiale apropiate anchetei vorbesc acum despre o extindere a cercetărilor cu privire la fraudarea alegerilor parlamentare.

Reamintim că în acest dosar sunt 17 persoane inculpate, dintre care 12 sunt angajați ai primăriei Ciorani. Primarul comunei, Marin Voicu, este în arest preventiv, în timp ce 15 dintre inculpați sunt în arest la domiciliu. Detalii aici!

Citește integral pe ziarulincomod.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Hai sa mentionam ca e vorba de o gasca penele, adica din partidul Wernerului, da?
  Ca daca era de la pesede scriati cu rosu in titlu

 2. General jaf!
  In toata Romania!
  Alegeri falsificate!

 3. Politicienii infractori sunt ,de obicei, nu doar hoți ci și proști.
  Ei nu pot fura singuri, au nevoie și de alți proști (cum e in cazul de la Ciorani) iar acrstia, când sunt prinși, că sa-si scape pielea, îl da-n gât pe șef.

  Așa a fost și în cazul lui Dragnea, al lui Bombonel, a E. Udrea, a lui Basescu etc etc etc….
  Culmea e că sunt atât de bătuți în cap, încât nu știu că….un secret pe care-l știu mai mulți, nu mai e secret !

  Iar ăștia care l-au ajutat să fure și nu recunosc, sunt de două ori mai prosti. Slugile care recunosc fapta, beneficiază de reduceri a pedepsei , in schimb celorlalți li se dublează.
  Așa a fost și în dosarul Trofeul Calității ; Bombonel a luat doi ani și a făcut unul, proasta aia de Jianu care l-a ajutat să fure a luat cinci ani și i-a făcut pe toți!