G4Media.ro

Zelenski: „Un proiect privind înfiinţarea unui Tribunal Special Internaţional pentru a pedepsi…

Sursa foto: Twitter / Denys Shmyhal (Prime-Minister of Ukraine)

Zelenski: „Un proiect privind înfiinţarea unui Tribunal Special Internaţional pentru a pedepsi Rusia pentru agresiunea împotriva statului nostru a fost prezentat ambasadorilor din 30 de state”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă că un proiect privind înfiinţarea unui Tribunal Special Internaţional pentru a pedepsi Rusia pentru agresiunea împotriva Ucrainei a fost prezentat ambasadorilor din 30 de state. ”Toţi cei care au dezlănţuit acest război criminal împotriva Ucrainei şi libertăţii din Europa vor da socoteală”, afirmă el, citat de News.ro.

Zelenski a declarat că a avut loc un eveniment politic şi diplomatic important.

”Un proiect privind înfiinţarea unui Tribunal Special Internaţional pentru a pedepsi Rusia pentru agresiunea împotriva statului nostru a fost prezentat ambasadorilor din 30 de state – partenerii noştri. Dificultatea în a pune sub acuzare Rusia pentru această crimă este că instrumentele legale internaţionale existente nu sunt de ajuns. Este nevoie de un Tribunal Internaţional Special. Şi lucrăm la acest proiect în detaliu şi cu meticulozitate. Nu am nicio îndoială – tribunalul va fi înfiinţat. Toţi cei care au dezlănţuit acest război criminal împotriva Ucrainei şi libertăţii din Europa vor da socoteală”, a arătat Zelenski.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Putin va fi lichidat de FSB.

  2. International? Mai bine intergalactic