G4Media.ro

Zelenski recunoaște că situaţia „devine din ce în ce mai complicată” pe…

Sursa foto: Yasuyoshi CHIBA / AFP

Zelenski recunoaște că situaţia „devine din ce în ce mai complicată” pe linia frontului

Situaţia „se complică” pe teren împotriva trupelor ruseşti din Ucraina, care este din nou ţinta unor bombardamente intense, a recunoscut sâmbătă preşedintele Volodimir Zelenski.

„În cele 346 de zile ale acestui război, am spus de multe ori că situaţia de pe front este dificilă. Şi că situaţia se complică”, a spus el în mesajul său zilnic, citat de AFP, preluată de Agerpres.

„Acum ne aflăm din nou într-un astfel de moment. Un moment în care ocupantul mobilizează tot mai multe forţe pentru a ne străpunge apărarea. Este foarte dificil acum în Bahmut, Vugledar, Lîman (în est) şi în alte regiuni”, a adăugat şeful statului ucrainean.

Zelenski a salutat un nou schimb de prizonieri sâmbătă, care a permis Kievului să recupereze 116 militari, inclusiv doi ofiţeri.

În total, din 24 februarie, data începerii invaziei ruseşti, au fost eliberaţi 1.762 de ucraineni ţinuţi în captivitate de ruşi, a precizat el.

De asemenea, Zelenski a menţionat sâmbătă, fără să le precizeze, „lucruri foarte importante” pe care le pregăteşte cu premierul britanic Rishi Sunak, în urma unei conversaţii pe care cei doi tocmai o avuseseră.

El a profitat de ocazie pentru a saluta faptul că „acum, în Marea Britanie, băieţii noştri au început deja să se antreneze pe tancurile Challenger”, dintre care Londra a promis să livreze 14 în ţara sa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Stati asa nu va certati. Ma cheama Florin si am facut greseala sa ma insor cu Riki frate cu Eugen si Monica fata lui Mos Ene. Pe deasupra am devenit si vegetarian. Mananc iarba, fumez doar iarba pana pic pe jos prin iarba. Imi plac si ierbivorele, cand nu ma vede Riki ma joc mult cu armasarul satului si taurasii din zona ca au la ei uleiuri vegetale, iar dupa zbenguiala adorm prin campuri pline cu verdeata si visez cai verzi pe pereti.

 2. Si pe mine ma cheama Florin si m-am vaccinat cu bovid de doua ori pana acum. E pentru bovine deci perfect si pentru mine si pentru voi asa ca lasati vorbaria goala si fuga la vaccinat. Dane, tu primul.

 3. O fi strâns macar un „meleard” din ajutoare sa nu fuga cu mana goala, papaaagalu’!

  • Bai asta flav zis scarbav, nu te fu.te pe tine grija sarakie. Tu sterge-te la bot ca esti plin de nutret, sa.rantocule

  • Nu pleacă înainte să ți-o dea suuus, traveestituule! Stai fara grijă! ILM

  • Bai asta flav zis scarbav, nu are cum, ca e ma.ta pe urcatoare ma thembelulle 😆 🤣 😂

 4. Vin tancurile??!! Oare pe unde intra??!! Cu balonul chinezesc? Sănătate

 5. Vino, Putin, în România, să te întâlnești cu postacii ăștia care „e dăștepți”.