G4Media.ro

Zelenski: Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă…

sursa foto: Fcebook/ Zelenski

Zelenski: Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă nu ia pauze

Volodimir Zelenski a afirmat, într-un discurs adresat ucrainenilor, că armata rusă nu ia pauze, astfel că şi atunci când nu sună sirenele acest lucru este perceput ca “o parte a terorii”, conform News.ro.

“Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă nu ia pauze. Are o misiune – să ia vieţile oamenilor, să intimideze oamenii – aşa că şi câteva zile fără sirene sunt simţite ca parte a terorii. În această seară, Kievul şi aproape toată Ucraina au auzit din nou sirenele. Există informaţii de atacuri în regiunea Hmelnîţkîi.

Misiunea noastră este să rezistăm, să avem grijă de noi, inclusiv de emoţiile noastre, să ajutăm la apărarea ţării atât cât se poate, să protejăm statul, atât cât va fi necesar pentru victoria noastră”, a spus Zelenski în discursul de marţi seară.

El a precizat că ruşii au continuat atacurile în Sumî, Mikolaiv şi Dnipropetrovsk. “Unele dintre rachete au fost doborâte de forţele de apărare antiaeriană. Şi nu am redus şi nu vom reduce activitatea noastră diplomatică nici măcar o zi în scopul obţinerii de sisteme moderne de apărare antiaeriană pentru Ucraina în cantităţi suficiente. Aceasta este misiunea maximă pentru statul nostru – să ofere protecţia de bază pentru ucraineni împotriva atacurilor cu rachetă. Însă îndeplinirea acestei misiuni nu depinde doar de noi, ci şi de înţelegerea de către partenerii noştri a nevoilor noastre fundamentale”, a explicat Zelenski.

Volodimir Zelenski a menţionat că a discutat cu premierul britanic Boris Johnson despre garanţiile sistemului de securitate pentru Ucraina şi i-a mulţumit acestuia pentru asistenţa de securitate a britanicilor.

În plus, Zelenski a spus că i-a mulţumit personal actorului Liev Schreiber pentru că s-a alăturat ca ambasador United24, iniţiativă globală care reuneşte oameni în scopul de a ajuta Ucraina. “El este cofondatorul organizaţiei caritabile BlueCheck, care a finanţat programe de susţinere psihologică şi de evacuare a peste 20.000 de orfani din internate şi orfelinate din regiunile Harkiv, Dnipropetrovsk, Cernihiv şi Odesa. Acum, împreună cu Andrei Şevcenko şi Elina Svitolina, el va munci pe direcţia umanitară”, a declarat preşedintele ucrainean.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Da,vorbeste de SUA ,nu?

  2. Rusia e o relicvă feudală de țară, condusă de generali. Ce logică să aibă?

  3. Milogul Zele si terorică!

    • bai hotaraste-te, suferi de schizo`? ba Istavan, ba mai stiu eu ce … hotaraste-te o data 😀

  4. Din păcate atîta timp cît rușii bombardează incontinuu clădiri și oameni civili fără discernământ nu poate exista o egalitate de forțe, Ucraina este o țară mică în raport cu Rusia și din această cauză solicită ajutorul țărilor occidentale ,nimeni nu trebuie să uite eroismul lor.Rusia de-a lungul timpului a fost o țară barbară cu principii războinice iar pe unde au trecut au jefuit tot.