G4Media.ro

Zelenski a călătorit la Harkov, unde s-a întâlnit cu medici militari și…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Zelenski a călătorit la Harkov, unde s-a întâlnit cu medici militari și soldați răniți: „Aveți grijă de voi, pentru că voi aveți grijă de Ucraina”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat marți soldații răniți din regiunea nord-estică Harkov, pentru a marca Ziua Forțelor Armate ale țării, relatează CNN.

Un videoclip difuzat de biroul său arată cum președintele înmânează premii medicilor de luptă și face selfie-uri cu soldații răniți, precum și cum se întâlnește cu personalul medical.

Adresându-se medicilor de luptă, Zelenski a spus: „Vă mulțumesc foarte mult pentru că i-ați salvat pe luptătorii noștri, pentru că i-ați ajutat pe eroii noștri să supraviețuiască. Și în această zi, aș dori să le urez sănătate oamenilor care susțin sănătatea militarilor noștri. Aveți grijă de voi, pentru că voi aveți grijă de Ucraina”.

Ulterior, el s-a întâlnit cu soldații răniți, mulțumindu-le „pentru eroismul cu care apărați statul nostru, independența și integritatea sa teritorială, libertatea și viața poporului nostru. Vă doresc însănătoșire grabnică”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Vizita de partid si de stat. Asa facea si Ceausescu pâna