G4Media.ro

Zeci de taximetrişti din zona aeroporturilor, amendaţi de poliţişti pentru defecțiuni tehnice…

Zeci de taximetrişti din zona aeroporturilor, amendaţi de poliţişti pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege

Zeci de şoferi de taxi care operează în zona aeroporturilor au fost amendaţi de poliţişti pentru abateri la circulaţia pe drumurile publice şi defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, trasnmite Agerpres

Direcţia de Poliţie Transporturi a organizat, joi, o acţiune de control, privind legalitatea desfăşurării transportului rutier în regim „taxi” şi „în regim de închiriere” în zona aeroporturilor civile din România.

Potrivit IGPR, au fost verificate 249 de autovehicule, au fost legitimate 306 de persoane, fiind aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 28.000 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 67 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 11 la alte acte normative.

Pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. Totodată, a fost reţinut un permis de conducere.

La activităţile de control au participat, alături de poliţişti de la transporturi, şi jandarmi şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Naravuri de mitici! De la mitici pleaca totul in romania! Miticii din administratia centrala care paraziteaza bugetul romaniei! Din cauza lor, romania bate pasul pe loc!

  2. Dupa 1000 de ani misca ceva … Mai punem la socoteala ca ies pe DN1 fara sa dea semnal ? Semnalul in Romania e ceva optional, e rusinos cand ‘n-are sens’ … Si daca s-ar da amenda pt. fiecare ratat/ratata care vorbeste la telefon Romania s-ar imbogati.

    Solutia : Camere care sa bata la 300m pe sofer din km in km … Se imbogateste Romania. Trebuie ‘arsi’ toti cei care pun in pericol viata altora, in special aia care n-au auzit si nu stiu cum sa foloseasca un hands-free. Garantez pt. spusele mele cu viata. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.