G4Media.ro

Zeci de păsări au fost găsite spânzurate în copaci, într-o pădure, în…

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Zeci de păsări au fost găsite spânzurate în copaci, într-o pădure, în județul Botoșani / Poliția investighează cazul

Un grup de ciclişti a descoperit într-o pădure, la marginea comunei Corni, din județul Botoșani, zeci de păsări care atârnau spânzurate de copaci, informează Monitorul de Botoșani.

Oamenii au chemat poliția și s-a deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

„Eram aproape de ieşirea din pădure şi am observat mai întâi corpul unei păsări, apoi altul şi încă altul. Erau şi porumbei, am văzut şi o găină, ciori. Toate atârnate de câte o creangă, în mai mulţi copaci pe de o parte şi alta a drumului. Unele legate de gât cu sfori, altele de picioare”, a spus unul dintre cei care au făcut descoperirea.

La faţa locului a fost chemat un echipaj de poliţie, încă ca pentru ca totul să fie şi mai bizar, în decurs de doar câteva minute de la sesizare şi până la sosirea oamenilor legii de la Botoşani, toate păsările au dispărut din copaci, deşi acestea erau atârnate la aproximativ cinci metri înălţime deasupra drumului.

Membrii echipajului din cadrul Poliţiei Animalelor ajuns la faţa locului au început să chestioneze oamenii din zonă, aceştia urmând să solicite, la faţa locului, şi un echipaj de criminalişti pentru a încerca să elucideze misterul păsărilor ucise asemeni unui ritual macabru.

„În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani.

Un sătean crede însă că ar putea fi vorba de capcane pentru păsările prădătoare, care dau târcoale comunei. Mulţi localnici sunt crescători de porumbei, iar astfel ar putea încerca să scape de daunele făcute de păsările de pradă. Alții consideră că ar putea fi vorba de un ritual satanist, ori de joaca morbidă unor copii.

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. „Ritual satanist” :)) P’asta numai preotul din sat a putut-o spune!

  Ia sa ne insire si noua primele trei ritualuri sataniste care ii vin in minte precum si primele patru dogme sataniste pe care le stie. 😈

  Ah, da: si cam cati satanisti estimeaza ca ar fi, cu totul, prin Romania (ca tot vine recensamantul, curand) 🏴‍☠️

 2. Sataniștii useristi. Iar le-a dat dide pe datorie..

  • Isi face Simion campanie electorala. E noul ritual de aderare la AUR.

  • la corni botosani? usr isti? serios? acolo e primar peeneelee … ciclistiii poate …

  • Ma doare in coor. Dar îmi place cum sariti sa mușcați. Useristii ca orice leftarzi sunt primii la țipat.

  • Care a tipat primul ¥diotule ? :))))))

  • Era o zi insorita, eu, disclaimer, tocmai am ajuns acasa de la magazin, mi-am luat 5 pungi de chipsuri si o cola la 2.5. Din dormitor se aud niste zgomote, iar e bulai la prietena mea. Am stat putin sa ma uit la poze cu simion, ce barbat bine, intr-o zi sper sa ajung si eu ca el. Pana atunci sa intru pe g4 sa mai intarat usristi. Intru pe g4 si gasesc un articol despre niste pasari spanzurate, citesc asa printre randuri si direct in comentarii ma opresc. Acolo, bucurie, nimeni nu comentase inca! Imi pocnesc degetele si ma pun sa scriu „Sataniștii useristi. Iar le-a dat dide pe datorie..”. Ce grozav, ce le-am zis-o. Deschid o punga de chipsuri, iau o gura mare de cola si ma pun sa dau refresh. Abia astept sa ii arat lui bulai ce am scris, poate se va enerva si ma va pune sa i-o sug. El crede ca ma pedepseste, dar e prea rupt de realitate ca sa inteleaga cat imi place.

  • @ POV meriti e bere pentru descrierea excelenta facuta stereotipurilor de postaci AURolaci trimisi in misiune de Ciuma Rosie PSD

 3. Primul lucru care trebuia facut era testarea ciclistilor. Cred ca erau drogati, au inhalat vapori de prenadez si diluant.

 4. Nivelul educatiei in romania , fsn la putere 30 de ani . Oamenii politici au devenit talhari fara rusine . Mituiesc presa , justitia , culte , adminstratie , tot .

  • Impactul cu Cati a fost la fel de devastator ca cel cu un meteorit.

 5. Tuin Pics sau Dosarele (cu șină) X?

 6. Alo, redacția !
  Riscați sa deveniți, în mod bizar, caraghioși !

 7. Erau și Ciorumbei?

 8. Sa caute prin padure un Yeti. Oamenii moderni, romanii, moldovenii nu ar face asa ceva. Numai Yeti ar putea sa curme cu atata cruzime viata bietelor pasari. Posibil sa fie si satanist.