G4Media.ro

Zeci de certificate de înmatriculare au fost retrase de polițiștii constănțeni în…

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Zeci de certificate de înmatriculare au fost retrase de polițiștii constănțeni în minivacanța de Rusalii / Peste 3.000 de șoferi, opriți în trafic

Peste 300 de polițiști au acționat, zilnic, în minivacanța de Rusalii, a anunțat, într-o conferință de presă șeful Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, chestor Adrian Glugă, relatează Agenția de presă Rador.

În urma testării a peste 3.300 de conducători auto au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale din care 40 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice sub limita de infracțiune de 0,80 la mie, conducătorilor auto fiindu-le reținute în vederea suspendării permisele auto. Totodată au fost retrase 42 de certificate de înmatriculare.

Oamenii legii au constat mai multe infracțiuni: „57 de infracțiuni au fost constatate, dintre care 34 pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, 9 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 6 pentru conducere cu permisul suspendat, 2 pentru refuz de recoltare a mostrelor biologice de sânge și 4 infracțiuni pentru deținere de droguri de risc, potrivit Legii 143/2000 privind combaterea traficului și consumului de droguri“.

Sursa Foto: Facebook / Poliția Română

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Și uite așa și-au făcut bani de salarii…..

  2. Dimpotrivă, uite-așa și-au făcut, măcar parțial și pt foarte scurtă durată, datoria!