G4Media.ro

Zeci de animale mistuite de flăcări într-un incendiu într-o comună din Suceava…

sursa foto: ISU Suceava via Agerpres

Zeci de animale mistuite de flăcări într-un incendiu într-o comună din Suceava / O femeie a făcut atac de panică și a fost transportată la spital

Zeci de animale au ars într-un incendiu, duminică, iar o femeie a suferit un atac de panică şi a ajuns la spital după ce gospodăria sa din Cornu Luncii a luat foc din cauza unui cablu electric defect, relatează Agerpres.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la adăpostul de animale şi la acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la o locuinţă învecinată.

Pe timpul intervenţiei, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor unei femei în vârstă de 71 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta fiind transportată la spital.

În incendiu au ars adăpostul de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 90 de metri pătraţi şi acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, dar şi circa 30 păsări de curte şi un cal.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Cornu Luncii şi Mălini, cu cinci autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...