G4Media.ro

YouTube Music adaugă podcast-uri disponibile tuturor utilizatorilor, nu doar celor care plătesc…

Sursa: Unsplash.com

YouTube Music adaugă podcast-uri disponibile tuturor utilizatorilor, nu doar celor care plătesc pentru versiunea Premium

Serviciul streaming pentru muzică al celor de la Google nu se mai limitează la muzică, oferind acum acces şi la podcast-uri, după exemplul Spotify, transmite News.ro

Doar în Statele Unite, pentru început, YouTube Music găzduieşte acum şi podcast-uri, pe care utilizatorii serviciului de streaming le pot accesa alături de muzică.

Podcast-urile se vor bucura de aceleaşi facilităţi ca şi muzica, putând fi ascultate în fundal (cu ecranul telefonului stins) şi descărcate pentru a putea fi accesate şi offline.

Însă podcast-urile sunt disponibile tuturor utilizatorilor, nu doar celor care plătesc pentru versiunea Premium. Pe de altă parte, utilizatorii Premium nu sunt scutiţi de mesajele promoţionale pe care creatorii de podcast-uri le strecoară în emisiuni.

Noul tip de conţinut este acum găzduit în tab-ul Podcasts, căruia i s-a făcut loc în ecranul principal YouTube Music Home. Tab-ul dedicat are un feed compus din podcast-urile urmărite şi episoade recomandate.

Spre deosebire de Spotify, care regretă acum investiţiile masive făcute în podcast-uri, YouTube Music nu are planuri să motiveze în acest fel creatorii. Asta pentru că, pe YouTube există deja un mare număr de podcast-uri.

Compania spune că podcast-urile vor fi disponibile şi în afara Statelor Unite, însă nu oferă o dată estimativă pentru extinderea accesului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...