G4Media.ro

Xavi ar putea rămâne la FC Barcelona şi sezonul viitor – presa…

sursa foto: Facebook/ FC Barcelona

Xavi ar putea rămâne la FC Barcelona şi sezonul viitor – presa catalană

Publicaţia Mundo Deportivo anunţă, luni, că antrenorul Xavi (44 de ani) este deschis la ideea de a rămâne pe banca echipei FC Barcelona în sezonul următor, relatează News.ro.

Sătul de critici, tehnicianul a anunţat în ianuarie că va pleca în iunie, cu un an înainte de expirarea contractului.

Însă Joan Laporta, preşedintele clubului, şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-l vedea în continuare pentru încă un sezon. Insistenţa sa pare să fi dat roade.

Continuitatea lui Xavi nu este încă un lucru sigur, dar antrenorul nu mai respinge ideea, chiar dacă nu a făcut niciun comentariu public pe această temă.

Duminică, el a minimalizat din nou subiectul după înfrângerea în faţa celor de la Real Madrid în Clasico. „Nu este momentul să vorbim despre asta”, a declarat el într-o conferinţă de presă.

În zilele următoare va avea loc o întâlnire între Xavi, preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste şi directorul sportiv Deco pentru a analiza situaţia.

În ciuda eliminării din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi a perspectivei unui sezon fără titlu, antrenorul ar fi apreciat în mod deosebit sprijinul intern pe care l-a primit în ultimele luni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...