G4Media.ro

Washingtonul ironizează maşina oferită cadou de Putin lui Kim Jong Un: „Sincer,…

Photo by Mikhail Metzel / POOL / AFP

Washingtonul ironizează maşina oferită cadou de Putin lui Kim Jong Un: „Sincer, nici măcar nu ştiam că există o maşină de lux rusească / Sper că a primit o garanţie extinsă din partea producătorului”

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a ironizat miercuri maşina de fabricaţie rusească oferită de Vladimir Putin lui Kim Jong Un, sugerând că trebuie să fie de proastă calitate, potrivit AFP, transmite Agerpres.

„Sper că Kim a primit o garanţie extinsă din partea producătorului”, a glumit un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller.

„Sincer, nici măcar nu ştiam că există o maşină de lux rusească”, a mai glumit el.

Preşedintele rus i-a dăruit liderului nord-coreean o maşină, a informat marţi presa de stat nord-coreeană, ca parte a unei mişcări de consolidare a legăturilor dintre cele două ţări.

Lui Kim Jong Un „i s-a oferit o maşină fabricată în Rusia pentru uz personal de către Vladimir Vladimirovici Putin, preşedintele Federaţiei Ruse”, a informat agenţia de ştiri de stat KCNA.

Sora lui Kim, Yo Jong, a declarat că acest „cadou este o demonstraţie clară a relaţiei personale speciale dintre liderii celor două ţări”, a adăugat agenţia de ştiri nord-coreeană.

Modelul vehiculului nu a fost specificat în articol. Kim Jong Un este cunoscut pentru gustul său pentru maşinile de lux.

În timpul vizitei liderului nord-coreean în Rusia anul trecut, Putin l-a invitat să se plimbe pe bancheta din spate a limuzinei sale prezidenţiale Aurus Senat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...