G4Media.ro

Vrancea: Spitalul Militar preia o parte dintre pacienţii non-COVID de la Spitalul…

Vrancea: Spitalul Militar preia o parte dintre pacienţii non-COVID de la Spitalul Judeţean Focşani

Spitalul Militar de Urgenţă ‘Dr. Alexandru Popescu’ Focşani preia o parte dintre pacienţii non-COVID ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) ‘Sf. Pantelimon’ Focşani, care necesită intervenţii de urgenţă, anunță Rador.

Potrivit sursei citate, până în prezent, unitatea sanitară a MApN a preluat şi operat deja patru pacienţi non-COVID cu traumatisme care au necesitat intervenţii chirurgicale de urgenţă şi trei pacienţi cu afecţiuni pneumologice.

Prefectul judeţului a solicitat conducerii Spitalului Militar ca, în continuare, în limita posibilităţilor logistice, să sprijine Spitalul de Urgenţă Focşani.

Ca urmare a creşterii ratei de incidenţă în judeţ, Spitalul Judeţean Focşani a alocat aproape 170 de paturi pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Rata de infectare cu noul coronavirus în Vrancea a ajuns, vineri, la 4,09 cazuri la mia de locuitori, 1.569 de persoane fiind infectate în prezent cu virusul SARS-CoV-2.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. De cel de la Lețcani ce se mai aude? Au reușit să transporte rezervorul ăla de oxigen sau trebuie să vin eu cu căruțul de butelii să-l trag până la spital?